18 Червня 2021
Новини

Чому варто відмовитись від підборів та перейти на кросівки?

Чому варто відмовитись від підборів та перейти на кросівки?

Одвічним питанням на сьогодні залишається протиборство кросівок та підборів. Однак, останнім часом на перших сходинках п'єдесталу лідерства частіше опиняється зручне взуття — снікери. З чим це пов’язано нам і слід з Вами розібратись?!

У кожної людини своє ставлення до цього питання. Але сьогодні ми досягли того рівня терпимості, що перестали вказувати оточуючим, як виглядати, що й куди надягати. Все ж таки модні тенденції та власні уподобання призвели до появи тренду на кросівки. Їм перевагу надає молоде покоління. Однак, все частіше на вулицях рідного міста можна побачити в снікерах різні прошарки населення. Це пов’язано з багатьма факторами. Перший з яких — комфорт.

У мобільному та технологічному світі без зручності, просто не обійтись. Підібравши правильні моделі для своєї стопи можна забути про набряки та відчуття втоми після важкого трудового дня. Таким результатом не може похвалитись взуття на підборах, а про задоволення під час пересування й взагалі годі говорити.

Другий фактор котрий впливає на вибір - захист стопи. Всі ми добре розуміємо, що за рахунок своєї конструкції підбори дуже травматичне взуття, яке негативно впливає на роботу рухово-апаратної системи. Альтернативою цьому можуть стати снікери на танкетці або платформі. Виглядати в них Ви будете не гірше, а можливо й краще. Більш того, у таких кросівок є явна перевага — в них досить легко ходити й нема потреби концентрувати свою увагу на рівновазі. Крім того, такі варіанти можуть стати прекрасним доповненням до трикотажної сукні або плаття-комбінації.

Третя перевага це всесезонність. Зараз кросівки вважаються повноцінним взуттям для будь-яких погодних умов, в тому числі й для зими. Тепер можна зустріти снікери зі шкіри та замші. А всередині для їх утеплення використовується фліс, хутро та товста устілка. Вони ідеально підійдуть до пальто та шапки. Такий образ нагадує французький стиль street style. Наостанок згадаймо також про безпеку. Останнім часом можна зустріти багато водіїв. Кросівки в цьому випадку вважаються найбезпечнішим взуттям. Хто їздив за кермом на підборах й в кросівках розуміють різницю.

Неможливо завершити наш ТОП переваг без згадки про зовнішні фактори. Як на підборах, так й в кросівках Ви будете виглядати стильно, молодіжно та легко. Можна підібрати різні поєднання кольорів та відтінків та створити незабутній образ, як на кожен день, так й на особливі події у своєму житті. Враховуючи все сказане, тільки Вам вирішувати на якому взутті зупинитись, та що краще обрати для себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: взуття, Україна, магазин
В тему