26 Листопада 2020
Новини

Європейська чи сувора зима: прогноз погоди на грудень та січень

Європейська чи сувора зима: прогноз погоди на грудень та січень

Синоптики прогнозують, що початок зими буде теплим, а далі слід очікувати морозні та сніжні дні по всій країні. Детальніше ознайомитися з прогнозом по Київській області на свій країна можна на pogoda.meta.ua

Прогноз погоди на початок зими

Очікується, що перші дні грудня на Сході та Півдні України будуть теплими. В Запорізькій, Херсонській, Кіровоградській областях стовпчики термометрів опиняться на позначці +6 градусів вдень. Західним та північним регіонам слід чекати на позначку до +1, можливий мокрий сніг. Вологість повітря складатиме від 60% до 80% по всій території країни. 

Вже з другого тижня зими жителів Київської, Сумської, Черкаської, Житомирської областей варто очікувати різке зниження температурних показників до - 8. А на третьому тижні календарної зими всю Україну накриють снігопади.

Якою буде погода на свята

Після святого Миколая температурні показники будуть нестабільні і вже перед Новим роком очікується плюсова температура, дощі, тумани, вологість до 90% по всій країні. Говорити про те, яка погода чекає нас найближчим часом, можна за народними повір'ями:

  1. Ворона ходить по доріжкам — чекай сніг;
  2. Перед дощами індики ходять згорблені;
  3. Грудень теплий — сувора зима.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: погода, Україна, прогноз погоди
В тему