Поради

Якщо сниться хлопець, готуйтеся до премії

Якщо сниться хлопець, готуйтеся до премії

За сонником Фрейда, бачити уві сні вродливого юнака – до оновлення робочого місця, отримання премії.

Причому все може статися абсолютно несподівано, і вам раптово підвищать оклад або нададуть можливість змінити посаду, зайнявши вищу. Не відмовляйтеся ні від якої пропозиції, можливо, це той шанс, який не можна упускати. Хоча існує одне «але»: для втілення цієї казки в реальність вам доведеться трохи пожертвувати ... власним тілом.

Якщо для вас це не проблема, то успіх забезпечений. Ну а якщо вам складно змішувати відносини службові та особисті, то відшукайте інші можливості привернути увагу начальства.

Значення сну про хлопця

Розмовляти, цілуватися або обніматися з юнаком – ви захочете зміни як у відносинах, так і в професійній діяльності. У кращому випадку ви попросите відпустку на роботі і поїдете до родичів в інше місто, а в гіршому – вимагатимете розлучення і напишете заяву про звільнення з роботи. Вам не варто приймати поспішних рішень, ви напевно потім про це дуже сильно пошкодуєте.

Обмежтеся дрібними змінами (зміною зачіски для жінок і різноманітністю дозвілля – для чоловіків) і побачите, що ви стали по-новому сприймати життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему