Поради

Які хвороби вам загрожують за знаком Зодіаку

Які хвороби вам загрожують за знаком Зодіаку

Астрологи вважають, що знаки Зодіаку мають особливу схильність до захворювань.

Цим недугам можна запобігти, якщо знати, чому саме вони виникають.

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку необхідно ретельно стежити за станом свого здоров’я. Їх вразливим місцем вважається голова. У зв’язку з цим у Овнів часто бувають запаморочення, головний біль, мігрень, гіпертонія, безсоння і ожиріння.

Телець

Тельці більше інших знаків зодіаку схильні до ожиріння через малорухливий спосіб життя. Вони є великими трудоголіками і саме тому схильні до емоційного вигорання. Також Тельці часто страждають від депресії. Крім того, представники цього знаку схильні до діабету, бронхіту, ангіни, ларингіту, остеохондрозу і варикозу.

Близнюки

Близнюки вміють швидко переключатися відразу між декількома образами і особистостями, але це часто призводить до психозу і перевтоми. Постійна гонитва за розвагами переростає в нудьгу і самотність. Це призводить до нервових розладів. Також Близнюки часто страждають алергією, шкірними захворюваннями, застудою, колітом і ревматизмом.

Рак

Чутливість Раків робить їх уразливими для апатії і депресії. Їм слід дивитися на світ більш позитивно, щоб не чіплялися душевні недуги і розлади. Представники цього знаку схильні до гастриту, коліту, запору, бронхіту, астми і циститу.

Лев

Леви часто втрачають себе у гніві. Це може привести до затяжних нервових зривів. Найчастіше представники цього знаку хворіють, тому що не можуть встояти перед різними шкідливими спокусами. Для Левів характери травми тіла, анемія, ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарда, флебіт, спазми і судоми.

Діва

Представники цього знаку люблять глибинно розбиратися у всьому. Це може зіграти з Дівами злий жарт, тому що якщо вони звернуть свою пильну увагу на здоров’я, то можуть почати страждати від надмірної підозріливості. Як правило, Діви хворіють на цистит або простатит. Крім того, вони часто страждають запорами і запаленнями кишечника.

Терези

Терези легко доводять себе до нервового напруження. Вони сильніше за інших схильні до розвитку маніакально-депресивного психозу. Також Терези страждають на застуду, радикуліт, ревматизм, вегето-судинну дистонію з гіпотонією і аритмією.

Скорпіон

Емоційні і енергійні Скорпіони часто стають жертвами своєї власної розбещеності. Вони стикаються з безсонням і страждають ангіною, аритмією і кровотечею.

Стрілець

Стрільці постійно знаходять собі проблеми на голову. Все це відбувається через емоційну нестабільність. Саме тому їм слід частіше проявляти стриманість і розсудливість. Стрільці схильні до артриту, артрозу, остеохондрозу, пневмонії, виразки шлунка.

Козеріг

Козероги мають неймовірну витривалість і прагматизм. Їм не слід проводити багато часу на протягах і в холоді. Також представникам цього знаку потрібно більше часу приділяти догляду за своїм тілом і правильною поставою. Козероги схильні до сколіозу, екземи, сечокам’яної хвороби і поганого травлення.

Водолій

Скажений темп життя Водоліїв змушує їх забути про власне здоров’я. Різка зміна режиму погано позначається на самопочутті Водоліїв. Часто у Водоліїв виникають травми литкових м’язів, інфекції, запаморочення і склероз.

Риби

Риби часто впадають в тугу і смуток через втому. Вони вважають за краще лежачий спосіб життя, при цьому їхньому тілу не вистачає активності. Вони схильні до набряків, гіпертонії, ревматизму і ожиріння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, Здоров'я, хвороби
В тему