В центрі уваги

Інноваційні металопластикові вікна та двері від «Вікна Стиль»: ексклюзивно для кожного клієнта

Інноваційні металопластикові вікна та двері від «Вікна Стиль»: ексклюзивно для кожного клієнта

Інноваційні сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна, вхідні фасадні металопластикові та алюмінієві двері  

– якісну продукцію від провідного  українського виробника металопластикової продукції «Вікна Стиль Трейдінг» пропонує у Луцьку та на Волині компанія «Вікна Стиль»!

Про виробника - «Вікна Стиль Трейдінг»

Багаторічний досвід у виготовленні металопластикової продукції, виробничі потужності компанії та команда професіоналів, кожен з яких є справжнім фахівцем  - виробнику «Вікна Стиль Трейдінг» є чим пишатись.

Завдяки усім цим чинникам тисячі клієнтів вже змогли оцінити довговічність, високу якість та доступну цінову політику компанії. А ще компанія на 100% впевнена в своїй продукції, адже кожен етап виготовлення металопластикової продукції проходить строгий контроль на відповідність стандартам.

Відтак  з кожним роком кількість офіційних представництв «Вікна Стиль Трейдінг» невпинно зростає як на теренах України, так і в країнах Європи.

А ще компанію-виробника відрізняє іноваційність металопластикової продукції та творчий лояльний підхід до кожного клієнта. 

Запитаєте, в чому ж полягає іноваційність? А як вам декоровані вхідні фасадні металопластикові та алюмінієві двері?

Інкрустація, декоративні нержаіючі молдинги, кована решітка, піскоструй – декор на дверях принесе родзинку у будь-який інтер’єр. А усі комплектуючі до дверей представлені світовими брендами.

Декорують піскоструйним малюнком і лоджії, балкони, та, звичайно металопластикові вікна у Луцьку

«Вікна Стиль» Луцьк – ви зачаруєтесь надзвичайними вікнами та дверима!

«На сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам ексклюзивні металопластикові вікна та двері у Луцьку та на Волині.

Серед новинок - металопластикові склопакети з піскоструєм, вхідні фасадні металопластикові та алюмінієві двері з кованими решітками та HPL-панелями, – розповідає директор компанії «Вікна Стиль» Луцьк Сергій Дмитрук. – Зацікавило?  Тоді давайте про все детально».

Послуги компанії включають повний цикл — консультації, заміри, виготовлення та монтаж.

Вхідні металопластикові двері з HPL-панелями

Такі вхідні двері дуже гармонійно комбінуються з склопакетами з піскоструєм та молдінгами, що робить їх стильними, сучасними. Такі двері оснащаються  якісними замками-автоматами.

Відтак уся металопластикова конструкція за своїм характеристиками ні чим не поступається металевим вхідним дверям щодо їхньої протизламності.

HPL-панелі на сьогодні лідирують на ринку металопластикових дверей. Вони прийшли на зміну сендвіч-панелей, які відрізнялися крихкістю та недовговічністю, їх насправді було дуже легко пошкодити.

На відміну від них HPL-панелі - або ламінат високого тиску - мають ряд досить суттєвих переваг:

  • Висока стійкість до атмосферних впливів, до дії розчинників, до утворення подряпин, до прояву вандалізму, до органічних нечистот (тваринна сеча), до впливу води і пари, до несприятливих впливів навколишнього середовища.
  • Висока механічна міцність (не схильні до розтріскування),
  • Високі оздоблювальні якості та антикорозійні властивості,
  • Легкість очищення (наприклад, від слідів розпилювача фарби)
  • Морозостійкість і вогнетривкість,
  • Не токсичні, не забруднюють навколишнє середовище
  • Не містить органічних галогенових (хлор, фтор, бром) і сірчаних сполук, важких металів, азбесту
  • Легкість монтажу
  • Не має потреби в додатковому догляді

Зразки металопластикових дверей з HPL-панелями представлені у Луцьку у магазині «Стильна Хата», за адресою вулиця Рівненська, 48.

«У Луцьку ви завжди зможете завітати на постійно діючу виставку-продаж, ознайомитись з представленими зразками, отримати безкоштовну консультацію», - розповідає Сергій Дмитрук.

Інноваційні профільні системи WDS

 «На жаль, люди при замовленні металопластикових вікон дуже часто «женуться» за дешевизною, абсолютно забуваючи про якість. Усі ми розуміємо необхідність таких вікон, адже вони є енергоощадними, а вартість комунальних послуг зростає з кожним місяцем.

Проте якщо ви вирішили змінити старі дерев’яні вікна на нові металопластикові, чи замінити склопакети в металопластикових вікнах, які вже стоять в помешканні  – досконало вивчіть продукцію виробника, яку збираєтесь купувати.  

І якщо ви обрали металопластикове вікно із дешевого цінового сегменту, це не означає, що вам безмежно пощастило, і ви змогли зекономити. Зазвичай, навпаки, спрацьовує принцип «Скупий платить двічі».

Тому я би порекомендував звернути увагу на середньостатистичні інноваційні профільні системи WDS.

Так, WDS  5s підходять для квартир з центральним опаленням, балконів і лоджій. 5 камер забезпечать високий рівень теплоізоляції, двокамерний енергозберігаючий  склопакет дозволить покращить шумоізоляцію, а класичні форми і лаконічний дизайн вікон доповнять інтер'єр.

Завдяки збільшеній площі склопакета WDS 6s в будинку буде більше природнього світла, кімнати будуть світлішими та візуально просторішими, що особливо важливо для дитячих кімнат і вітальнь.  6 повітряних камер забезпечать надійну теплоізоляцію, а двокамерний енергозберігаючий склопакет мінімізує тепловтрат. и

WDS 7S недаремно вважають еталонним енергозберігаючим вікном, адже 6-камерний профіль і двокамерний склопакет, заповнений інертним газом,  надійно утримують тепло в приміщенні і не пропускають холод з вулиці. До того ж широкий склопакет зі склом Triplex (6мм і більше) надійно перешкоджає вуличному шуму. А протизламна фурнітура захистить будинок від зловмисників.

Вікна WDS 8S, завдяки  6-ти повітряним камерам, зберігають в оселі вдвічі більше тепла, ніж вікна, в яких трикамерний профіль з однокамерним склопакетом. Крім того, від продувань і тепловтрат оселю захищає додатковий середній контур ущільнення.  Вікна WDS 8S виготовляють також панорамними та великогабаритними.

Ексклюзивні металопластикові склопакети з піскоструєм

Створити матове скло або нанести ексклюзивні дизайнерські малюнки, завдячуючи чому ваша оселя набуде стильного дизайну, допоможе піскоструйна обробка, яка є наразі один з найпопулярніших та найоригінальніших варіантів.

Завдяки піскоструйній оброці знижує прозорість скла, хоча при цьому його світлопропускна здатність залишається на найвищому рівні.

Піскоструй на склі у Луцьку може бути як суцільним, так і частковим.

Суцільна обробка піскоструєм дає в повністю матову поверхню.

Часткова піскоструйна обробка дозволяє використовувати трафарет, аби нанести матовість на певних ділянках скла.

Щодо самих малюнків на склі, то  їх обирає сам замовник: візерунки, малюнки, написи, логотипи тощо.

Якщо вам цікаво, то часткова піскоструйна обробка скла відбувається в декілька етапів:

  • спочатку розробляється ескіз, а потім трафарет;
  • на скло наклеюється трафарет;
  • незакриті ділянки скла майстер обробляє апаратом, за допомогою якого видуває спеціально підібраний пісок під високим тиском.

Піскоструйні малюнки на металопластикових вікнах використовуються в якості декоративного елементу в інтер’єрі.

Піскоструй на вікнах в Луцьку  настільки різноманітний, що обов’язково додасть колориту і оригінальності будь-якому помешканню.

Додаткові послуги від «Вікна Стиль» Луцьк:  регулювання металопластикових вікон

«Нашим клієнтам ми пропонуємо додаткові послуги. Зокрема, регулювання металопластикових вікон у Луцьку», - розповідає Сергій Дмитрук.  

Аби підвищити довговічність вікон та продовжити термін їх експлуатації, не варто забувати про регулювання вікон. Воно необхідне у таких випадках:

- якщо затираються одна або кілька стулок (стулки через певний проміжок часу можуть провисати, відповідно  при відкриванні та закриванні тертись об раму),

 - якщо стулки нещільно прилягають до віконної рами;

 - у випадку зміни сезону (двічі на рік – у міжсезоння. Так, восени, щоб зберегти тепло в домі,  вікна роблять щільнішими, а навесні для кращої вентиляції їх приспускають).  

Отож, усі, хто вирішив придбати інноваційні сучасні енергозберігаючі металопластикові вікна, вхідні фасадні металопластикові та алюмінієві двері, звертайтесь у компанію «Вікна Стиль» Луцьк за адресою:  

Луцьк,

вулиця Конякіна, 22

+38 (050) 026-69-26

+38 (098) 737-25-17

+38 (063) 370-52-25

Графік роботи: з понеділка по неділю (цілодобово, без перерви)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Вікна, двері, вікна
В тему