28 Листопада 2017
Новини

Волинянина покарали за незаконну порубку лісу

Волинянина покарали за незаконну порубку лісу

Зловмисник завдав державі шкоди на майже 159 тис. грн.

Прокурорами Маневицької місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про незаконну порубку дерев, вчинену 24-річним мешканцем села Прилісне Маневицького району. Повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як йдеться в повідомленні, у січні цього року молодик, найнявши трьох чоловіків організував вирубку 34-х дерев породи вільха на території Карасинського лісництва Державного підприємства "Маневицьке лісове господарство", що поблизу села Замостя. Таким чином зловмисник завдав державі шкоди на майже 159 тис. грн.

Суд визнав його винним у незаконній порубці дерев у лісі, що заподіяло істотну шкоду (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 246 КК України в редакції на момент вчинення злочину) та призначив йому покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Задоволив суд у повному обсязі і цивільний позов прокурора в інтересах держави в особі Прилісненської сільської ради Маневицького району про стягнення з обвинуваченого усієї суми збитків, завданих його незаконними діями.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему