1 Червня 2018
Новини

Луцьк фестивалить: «Моє веселкове дитинство» зібрало маленьких лучан на масштабне свято (фото)

Луцьк фестивалить: «Моє веселкове дитинство» зібрало маленьких лучан на масштабне свято (фото)

Сьогодні, 1 червня, в обласному центрі Волині триває фестиваль, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

Святкові заходи тривають в Луцьку цілий день у парку Героїв Майдану та Небесного Легіону за ДРАЦСом. На фестивальному майданчику діє декілька локацій різного спрямування. 

Зокрема, діти та батьки у захваті від  театральної програми від творчої студії Наталії Журавльової, а також анімаційної програми від дитячого-розважального центру «Веселка».

Крім того, тут відбуваються показові виступи та майстер-класи: брейк-данс, хіп-хоп, сальса, капоейра, хореографічні композиції, бойові мистецтва, хортинг, художня гімнастика. А ще наприкінці відбудеться дуже весела і крута дитяча бульбашкова дискотека та кріо-шоу від студії свята «Карамболь».

Маленькі лучани також мають можливість повправлятися у майстер - класах з паперової пластики, виготовлення сувенірів, віяла з паперу, розпису горщиків для квітів та гончарства.

У це свято дітки щасливі та розмальовані, адже на фестивалі можна зробити аквагрим. А ще всі охочі мають змогу взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті «Світ у дитячих долонях», погратися у веселі ігри «Кольоровий парашют» та сфотографуватися у спеціальних фотозонах для незабутніх світлин.

А, активні юні лучани можуть активно провести час, змагаючись в турнірі.

Турнір «Диво шашки», настільному футболу, дартсу, фризбі та спортивних естафетах.

Є тут є актуальні та серйозні локаціх, зокрема «Моя безпечна поведінка», де відбувається  майстер-клас з вивчення правил дорожнього руху і безпеки поводження дітей на вулиці та на дорозі від управління патрульної поліції в м. Луцьку.

У «Країні солодощів» пригощають морозивом та цукерками.

Довідково:

Організатор фестивалю: управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Партнери: творча студія Наталії Журавльової; ПАТ Львівський холодокомбінат «Лімо», медичний центр «Благомед», Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», дитячий розважальний центр «Веселка», управління патрульної поліція м.Луцьк, відділення «Клініка, дружня до молоді» на базі КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка», школа брейк-дансу «Iron CITY», група капоейри «Rabo de Arraia», клуб соціальних танців «SI BaiLar», студія сучасного танцю «Fusion Style», сімейна академія «Плай», центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, клуб бойових мистецтв «Прайд», ГО МСК «Астра», Волинська обласна федерація хортингу «Луцький міський хортинг-клуб», Волинська федерація козацького бойового мистецтва «Спас», дитяча школа гімнастики «Принцеса», клуб спортивного танцю «Форс», студія танцю «M’Go», дитячий футбольний клуб «Лаккі Тім».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фестиваль, день захисту дітей, Фото
В тему