19 Березня 2018
Новини

Затримали зловмисників, які викрадали людей та вчиняли розбійні напади

Затримали зловмисників, які викрадали людей та вчиняли розбійні напади

Слідчі Луцького відділу поліції оголосили чотирьом лучанам про підозру у вчинені незаконного заволодіння автотранспортом, позбавлення волі, розбійного нападу та вимагання.

Як розповіли у секторі комунікації поліції Волинської області, поліцейські встановили, що четверо зловмисників незаконно позбавили волі двох – 33-річного та 40-річного – жителів Луцька.

Також з’ясувалося, що правопорушники причетні до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

Тож оперативники управління карного розшуку в співпраці із співробітниками Луцького відділу поліції за вчинення вказаних кримінальних правопорушень затримали чотирьох лучан віком від 31 до 36 років. Потерпілих госпіталізували.

З місця пригоди поліцейські вилучили пістолет Zoraki з набоями, декілька молотків, мобільні телефони, гроші, медикаменти тощо.

«За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 189, ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Усіх чотирьох затримали в порядку статті 208 КПК України та оголосили їм про підозру в інкримінованих злочинах», – повідомив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали