22 Листопада 2017
Новини

Кухарі проекту «МастерШеф-7» голодують?

Кухарі проекту «МастерШеф-7» голодують?

Сайт t1.ua – Твій портал знову коронує та роздає титули учасникам проекту «МастарШеф-7». Окрім того, цього разу ми пропонуємо зіграти у «Знайди 10 відмінностей» між Олексієм Мазніциним та Федором з «Пригод Шурика».

25-й випуск шоу «МастарШеф-7» видався цікавим. Зокрема, глядачі дізналися, що кухарі проекту недоїдають і хто в минулому житті був диктатором. Ефір був гострим на емоції! Що стало приводом для цього: пікантна кавказька та індійська кухні чи, може, настрій героїв? Про це розповість стаття.

Поварів «МастерШефа» не годують?

Загалом перший конкурс не відкрив глядачам нічого нового. Героїв розділили на дві команди. Капітаном першої групи стала Наталія Чуприк, а другої – Володимир Троцький. Учасники готували популярні вітчизняні десерти, поступово передаючи один одному продукти та девайси.

Перемогу здобула команда Троцького. Чорні фартухи за власним бажанням одягнули Олексій Мазніцин та Наталія Чуприк.

Проте із цього конкурсу глядачі зрозуміли лиш одне: кухарів «МастерШеф» не годують на кухні! Дехто з команди Чуприк, у якій були Ліза, Соломія, Олексій, Женя та Карина, з такою жадібністю накинулися на вареники з вишнями, що мимоволі напрошується лише один висновок: учасники дуже голодні. І варто зазначити, що це не вперше, коли герої щось жують. То тут, то там конкурсанти запихають ложки у рот, злизують соуси, куштують закуски чи дегустують супи.

Раніше глядачі думали, що приготовленими стравами смакують сценаристи, оператори та режисери. Ні! Мабуть, наїдки, які програли у конкурсі, з’їдають самі учасники.

Олексій Мазніцин отримує титул «Двійник тижня»

Шановні читачі, давайте знову пограємо у «10 відмінностей». Цього разу на п’єдесталі опинився Олексій Мазніцин та Федя з радянського фільму «Операція «И» та інші пригоди Шурика». Перша та найвиразніша спільна риса – обоє рвуться в бій після фрази «Хто хоче попрацювати?». От тільки якщо Феді ініціативність пішла на користь, то Олексію це може неабияк зашкодити. В кожному ефірі Мазніцин бере на себе обов’язки капітана, виконує основну роботу та відповідає за найбільшу провину. Так, у першому конкурсі 25-го випуску, коли фейкові продукти міняли на чорні фартухи, Олексій знову був першим.

Учасників залишається все менше, і щоразу, коли Мазніцин потрапляє у зону ризику, виростає ймовірність вийти з битви переможеним, а отже, назавжди покинути проект.

Кухарі проекту «МастерШеф-7» голодують?

Диктатор Чуприк проти демократа Лизо

Капітанами другого конкурсу 25-го випуску «МастерШеф-7» стали диктатор Чуприк та демократ Лизо. Учасники готували три страви кавказької кухні.

Те, що Максим нікого не здивує в ролі демократа, було зрозуміло. А от «добра жінка», як себе назвала Наталія, відмінно вжилася в образ диктатора. Із цього приводу можна лише сказати, що пані Чуприк, хоча би заради пристойності, могла би прикинутися нормальною. З такою зневагою та доскіпливістю ставитися до роботи колег не зміг би жоден конкурсант. Будь-хто інший обіграв би цю ситуацію жартома. Цілком можливо, в минулому житті жінка була вусатим диктатором.

Фінал такий: режим диктатури повалено! Перемогла демократія!

В результаті другого конкурсу Олексій реабілітувався, а от Соломія одягнула свій шостий чорний фартух.

Що покажуть у 26-му випуску «МастерШеф-7»?

Третій конкурс показав, що учасники абсолютно нічого не знають про індійську кухню. Капітанами стали Максим, Єлизавета і Юлія. Міряючись силами у змаганнях різної складності, герої виборюватимуть для своїх команд інгредієнти для страв.

З анонсу 26-го випуску зрозуміло, що команда Єлизавети програє і вона, як капітан, одягне на себе чорний фартух. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали