Поради

9 фільмів, які повинна подивитися кожна жінка

9 фільмів, які повинна подивитися кожна жінка

«Чому так тяжко зрозуміти чоловіків»? «Чому я не щаслива»? «Чому я самотня»? Якщо ви хоч раз ставили собі ці запитання, тоді вам необхідно подивитися 9 фільмів з цього списку.

Вони відкриють декілька секретів чоловічої психології, підкажуть, як знайти гармонію та стати щасливою. Одні мелодрами розсмішать вас, інші – змусять плакати.

Обіцяти – ще не одружитись (2009)

Стосунки дуже багатогранні. Проте, є чіткі сигнали, посилаючи які хлопець дає дівчині зрозуміти, що не бажає продовжувати з нею спілкування. Ці секрети наївній Джилі люб’язно відкриває Алекс. Проте, здається, вся наука випаровується з голови красуні, коли у її серці стукає любов.

Картина опускає завісу, за якою ховається сувора психологія чоловіків та чудне жіноче єство.

Чого навчить фільм: найімовірніше, ви закономірність, а не виключення.

Їж, молись, люби (2010)

Елізабет – молода та приваблива жінка, яка не знайшла свого місця в житті. Кидаючись із крайнощів у крайнощі, вона готує папери на розлучення, розстається із бойфрендом та відправляється у романтичну Італію, звідти у Індію, а тоді на Балі. Подорож докорінно змінить її життя…

Чого навчить фільм: ви не станете щасливою, доки не знайдете своє місце у цьому світі.

Джулі та Джулія: Готуємо щастя за рецептом (2009)

Кулінарія в життя Джулі прийшла несподівано. Якось, за обідом з подругами, вона розуміє, що її життя прісне та сіре. Щоб хоч якось відволіктися від буденних турбот, вона заводить блог. Тепер у неї є ціль: приготувати за рік 524 страви за рецептами кухаря, письменниці та телезірки Джулії Чайлд.

Глядачу відкривають світи двох різних жінок, які жили у різні части та надихалися однією справою.

Чого навчить фільм: бути щасливою та потрібною вас може зробити будь-яка дрібничка.

Читайте також: 

Метод Хітча (2005)

Алекс Хітченс впевнений, що за певних обставин, навіть найнепомітніший чоловік може завоювати будь-яку жінку. Проте товстун Альберт не надто вірить, що йому вдасться полонити серце запаморочливої Алегри Коул. Проте, декілька порад від Доктора Свата і Альберт йде на побачення із коханою жінкою. Здається, метод Хітча працює.

Однак, система Алекса дасть тріщину, коли він сам закохається…

Чого навчить фільм: виявляється, хлопці також бояться невдач у коханні.

«Безвухі зайці» (2007)

Німецький фільм «Безвухі зайці» або відоміший широкій аудиторії як «Красунчик» також має чому навчити жінок. За сюжетом журналіст Лудо, полюючи за черговою сенсацією порушує закон. Тепер він має відпрацювати 300 годин у дитячому садку. За іронією долі в цьому ж закладі працює вихователькою його шкільна «подруга» Анна, з якої він часто жартував. Якими будуть робочі будні запеклих ворогів та чи не переросте їхня ненависть у кохання?

Чого навчить фільм: вам покажуть тонкощі чоловічої психології.

Читайте також: 

В активному пошуку (2016)

Сюжет розповідає про чотирьох дівчат, плани на життя та принципи яких кардинально відрізняються.

Еліс не знає, що таке самотність. Все життя вона ділила кімнату з сестрою, подругами, бойфрендом. Відтак, наважившись, дівчина тимчасово розлучається із коханим та переїжджає у Нью-Йорк.

Доки Еліс насолоджується волею, її сестра Мег вирішує сама народити та ростити дитину.

Люсі намагається налагодити особисте життя, знайомлячись з чоловіками через Інтернет.

А от Робін не надто переймається майбутнім та з задоволенням проводить ночі в обіймах незнайомих коханців.

Хто з цієї четвірки досягне мети та чи не змінять життєві обставини цілі дівчат?

Чого навчить фільм: ще раз подумайте, чи справді реалізація мрії принесе вам щастя.

Гола правда (2009)

Еббі Ріхтер – крутий продюсер ранкового телешоу, яке кожного дня втрачає рейтинги. Аби привабити публіку, керівництво каналу запрошує до співпраці вульгарного та нестерпного Майка Чедвея. Принципи, які пропагує чоловік, суперечать правилам, якими керується Еббі.

Між цими двома відразу виникають непорозуміння. Проте, дівчина готова уступити, якщо Майк допоможе їй завоювати хлопця її мрії.

Чого навчить фільм: чоловіки дуже прості.

Дика (2014)

Життя Шеріл Стрейд не завжди було зразком для наслідування. Дівчина не цінувала безкорисної материнської любові, охолола до коханого чоловіка, порвала стосунки з друзями. Шеріл втратила повагу знайомих та близьких, натомість шукала підтримки у випадкових коханцях та наркотиках.

І ось, залишившись без матері, чоловіка та подруг, дівчина вирішує спокутувати свої гріхи. Вона в повній самотності пройде шлях у 1 100 миль. Чи вдасться після цієї незвичайної подорожі Шеріл Стрейд вибачити себе? На героїню чекає довга дорога…

Чого навчить фільм: часто шлях до щастя та гармонії вам потрібно здолати самотужки.

Остання відпустка (2006)

Джорджія Берд вже життя мріє… Жінка хоче відкрити власний ресторан, відпочити на курорті, вийти заміж за свого симпатичного колегу. Однак, замість того, щоб втілювати мрії у реальність, на всьому економить, не смакує стравами, які сама приготувала, бо сидить на дієті та соромиться заговорити до чоловіка, який їй подобається.

Проте, через нещасний випадок Джорджія потрапляє до лікарні, де дізнається про страшний діагноз: їй залишилося жити всього декілька тижнів.

Що робить Джорджія? Звільняється з роботи, збирає валізи та відправляється на дорогий курорт.

Чого навчить фільм: не потрібно чекати, доки біда заставить вас діяти.

Гарного перегляду!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля, Україна
В тему