0 0000
Новини

«Kingsman: Золоте кільце». Джеймсу Бонду пора на пенсію?

«Kingsman: Золоте кільце». Джеймсу Бонду пора на пенсію?

Джеймсу Бонду час на пенсію! Про це знає кожен, хто подивився фільм «Kingsman: Золоте кільце». Чим вражав комедійний бойовик та що цікавого відбулося за лаштунками кіно, – розповість стаття.

 

21 вересня відбулася прем’єра одного з найбільш очікуваних фільмів 2017 року – «Kingsman: Золоте кільце».

Сюжет знову розгортається навколо Еґґзі Анвіна. Після того, як злодії знищили штаб-квартиру британських агентів, вцілілі члени групи «Kingsman» вирішують заручитися підтримкою колег з США. Проте, заокеанські шпигуни з «Statesman», керуються іншими правилами в роботі… Чи спрацюються манірні англійці з розкутими американцями заради спільної мети?

Загалом, мотив зрозумілий. Сюжет розвивається на фоні суперечностей. Дуже вражають трюки та спец ефекти! За екшеном, «Kingsman» можна порівняти хіба що з роботами Marvel Studios. Цікаво, що фільм також знятий за мотивами коміксу «The Secret Service», видання якого, в свою чергу, також належить Marvel. Події розвиваються динамічно, відтак, скучати глядачу не доведеться.

Режисером, продюсером та сценаристом нового фільму, як і попередньої частини, став Метью Вон. Глядачі добре знайомі з такими якими його роботами, як: «Карти, гроші, два стволи», «Великий куш» (за мотивами якого нещодавно вийшов серіал), «Пипець» та «Люди Ікс: Перший клас». А в 2016 році на екрани вийшла крута та динамічна спортивна комедія «Едді "Орел"» де головну роль отримав той же Тарон Еджертон (Еґґзі з «Kingsman»).

 

Чому варто піти на фільм «Kingsman: Золоте кільце»?

Вдалий гумор:

Перша причина сходити на бойовик – живий та колоритний гумор. Жарти тут скрізь: починаючи від імен американців (від Текіли до Коли) і закінчуючи нецензурними жартами про «чорну дірку» з фіналу «Kingsman: Таємна служба». Авторам вдалося по-новому подати старий та тривіальний сюжет суперництва, переграти бородаті жарти та приправити все це свіжими анекдотичними ситуаціями. Чого варта лише одне камео з участю сера Елтона Джона? Його поява у картині неабияк розвеселила публіку.

Крутий екшен

Сьогодні зняти кіно, яке вражатиме спец ефектами – просто. А от вигадати нові сцени, від яких буде дух захоплювати, – дуже складно. Проте, сценаристам фільму це вдалося. В історію кіно назавжди увійшла парасолька Гаррі Гарта. А сиквел надовго запам’ятається глядачам електричним ласо (від такої зброї не відмовилася б навіть Диво Жінка…), яким вправно володіють американці. Автори продовжують висміювати шпигунські штампи та тикають через кожні декілька хвилин бойові сцени. Відтак, в якійсь момент розумієш, що Бондіана вже застаріла.

Розкішна акторська гра

Все більшої популярності здобуває чарівний, двадцятисемирічний британець Тарон Еджертон. Його кар’єра злетіла в гору після провідної ролі у фільмі «Kingsman: Секретна служба». Відтоді, хлопець не сходить з обкладинок, а авторитетний журнал GQ щорічно вносить його в список Найбільш стильно одягнених чоловіків світу.

Порадувало глядачів феєричне повернення у сикел Коліна Ферта. В одному з інтерв’ю Метью Вон зазначив, що поверне Гарри Харт, навіть якщо доведеться перетворити бойовик на історію про зомбі. Не дивно, що Вон так поважає гру Ферта. Для першого фільму Колін тренувався більше пів року, аби набрати необхідну фізичну форму. А 80 % своїх трюків він виконував без допомоги дублера.

До групи акторів приєдналися Джуліанн Мур, Геллі Беррі та Ченнінг Тейтум.

Чому потрібно дивитися «Kingsman: Золоте кільце» українською мовою?

Що можна сказати напевно, так це те, що «Kingsman: Золоте кільце» дивитися краще онлайн у хорошій якості українською мовою. Чому українською? Останніми роками вітчизняні студії дубляжу працюють дуже плідно. Відтак, український переклад значно кращий за російський аналог. За озвучування фільму «Kingsman: Золоте кільце» взялася студія «Postmodern», яка працювала над дубляжем таких картин, як «Гаррі Поттер і смертельні реліквії», «Шерлок Холмс: Гра тіней» та «Месники». Українською мовою жарти соковитіші, а діалоги активніші.

Коли вийде «Kingsman 3»?

Проте, що фільм «Kingsman: Таємна служба» отримає продовження, режисер Метью Вон говорив ще до його прем’єри. У 2015 чоловік зазначав, що з задоволенням прийметься за сиквел, якщо картина виправдає покладені на неї сподівання. Тоді фільм отримав схвальні відгуки від аудиторії. Чи чекати глядачам на «Kingsman 3»? Хоча критики заявляють, що другий фільм дещо уступає за якістю своєму попереднику, все ж «Kingsman: Золоте кільце» позиціонує себе, як хороший та вдалий телепродукт.

Відповідно, фанати кіно про британського агента Еґґзі Анвіна, мають надію побачити третю частину комедійного бойовика. Проте, чекати на «Kingsman 3» раніше ніж у 2020 році не варто. Головний актор Тарон Еджертон на наступні два роки зайнятий у інших проектах. Зокрема, на вересень 2018 року запланована прем’єра фільму «Робін Гуд. Початок» з Тароном у головній ролі. А у 2019 році актор буде зайнятий у зйомці серіалу «Moomin».

Гарного перегляду, кіномани!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему