0 0000
Новини

22 вересня: кого привітати з днем ангела?

22 вересня: кого привітати з днем ангела?

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АННА (ГАННА)

Ім'я має давньоєврейське походження й означає "благодать"

У Анні з раннього дитинства проявляється її головна якість - доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.

Допоможе старенькій сусідці з покупками та клопотами в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Анна не ображається.

ВАСИЛЬ

Ім'я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася - мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці.

Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Василеві подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя - це пристрасть до спиртного.

ГРИГОРІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "не сплячий".

Хлопчик Григорій намагається бути гарною дитиною. Але непосидючий характер постійно заважає йому бути спокійним. Відправившись гуляти, Григорій обов'язково повернеться зі збитими коліньми, забрудненим одягом. Особливо любить запускати човники в калюжах. З дівчатками не б'ється, але якщо вони починають дражнити його, то може їх і «притиснути».

З віком Григорій не втрачає підвищеної щиросердечної чутливості, легко уразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якім товаристві. Приділяє велику увагу одягу й зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні

ЙОСИП

Давньоєврейського походження, означає: «збільшення, прибуток».

У раннім дитинстві Йосип буває дратівливий. Цьому хлопчикові важко догодити: то каша не та, то іграшка не така, яку він бачив у вітрині магазина. До шкільного віку ця якість непомітно минає.

ОЛЕКСІЙ

Ім'я походить від давньогрецького слова "алекс", що означає "захищати".

Це ім'я дасть синові спокійна й тиха жінка. Хоча із самого дитинства Олексій дуже прив'язаний до матері й багато в чому схожий на неї, однак відразу ж, коли подорослішає, починає відчувати себе захисником матері, а потім – і інших жінок. Олексій воліє бути людиною справи й менше займатися розмовами. У дитинстві він зазвичай не є лідером, але його думка має часом вирішальне значення.

 

ЮРІЙ (ГЕОРГІЙ)

Ім'я походить від давньогрецького слова "георгос", що означає "хлібороб".

У дитячому віці Георгій тримається трохи осторонь від своїх однолітків.

Уміє вислухувати свого співрозмовника, йому можна довіритися в особливій ситуації. Він може зберегти чужу таємницю. Здатний добре викладати свої думки в писемній формі. У будь-якій роботі дуже ретельно й серйозно ставиться до дорученої справи. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему