Відео

У центрі Львові біля готелю масштабна пожежа: гасили 40 рятувальників (відео)

У центрі Львові біля готелю масштабна пожежа: гасили 40 рятувальників (відео)

Загоряння виникло на горищі 4-поверхової будівлі з мансардою на вул. Наливайка, 6 у Львові.

Як стало відомо, загоряння виникло у покрівельних пустотах. Пожежа супроводжувалася інтенсивним виділенням продуктів горіння, через що сходова клітина була повністю задимленою.

На ліквідацію пожежі прибуло 40 рятувальників та 9 одиниць основної техніки. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Як зазначають у ввідомстві, ускладненим був під'їзд пожежно-рятувальної техніки до місця виклику через неправильне паркування автомобілі на вул. Наливайка та прилеглих вулицях.

Рятувальники ліквідовували горіння за трьома основними напрямками. Одні зосередили зусилля на пошуку джерела загоряння, адже пожежа мала прихований характер й поширювалася пустотами. Паралельно з цим, вогнеборці здійснювали розвідку пожежі та оглядали приміщення на наявність там людей.

До речі, поруч із будинком розташований готель. Третій вирішальний напрям полягав у запобіганні перекидання пожежі на готель, як об'єкт з масовим перебуванням людей.

Читайте також: У Києві під час пожежі евакуйовували мешканців 16-поверховому будинку (відео)

Крім того, рятувальники знімали покрівельні конструкції як ззовні, так і зсередини будівлі, аби ліквідувати тління у пустотах. Через щільне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 6 ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено дах на площі 80 кв.м. Внаслідок події ніхто не постраждав, у будинку на момент пожежі людей не було.

Причина виникнення загоряння наразі встановлюється.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, пожежа, рятувальники
В тему