15 Травня 2018
Новини

Тисячі євро за житло, пробки і черги в ресторан: як Ліга Чемпіонів відіб'ється на киянах

Тисячі євро за житло, пробки і черги в ресторан: як Ліга Чемпіонів відіб'ється на киянах

Київ готується зустрічати фінал Ліги Чемпіонів. Два найсильніші клуби Європи - Іспанський «Реал» і англійський «Ліверпуль» - зустрінуться на полі НСК «Олімпійський».

На матч може приїхати понад 100 тисяч уболівальників – пише vesti-ukr.com.

Через будівництво фан-містечка головну вулицю столиці - Хрещатик перекрили до 30 травня. Тепер центр міста стоїть в пробках. У прес-службі МВС розповіли, що фан-зона буде розрахована на 20 тисяч уболівальників.

Про фан-містечко на Хрещатику кияни вже давно чули. На початку квітня спорудження великої фан-зони анонсували в ЗМІ, правда, секрет того, коли почнеться будівництво, тоді не був розкритий. 24-го травня фан-містечко має запрацювати. Поки ж його монтують, брендують і споруджують локації для партнерів і спонсорів УЄФА.

У соцмережах - хвиля невдоволення. Найбільше обурюються автомобілісти - проїхати через центр тепер набагато складніше через затори. На розі Хрещатика та вул. Богдана Хмельницького з'явилися нові знаки, причому, деякий час знак, що дозволяє розворот на перехресті, висів поруч зі старим знаком, який його забороняв. Зараз непотрібний знак заклеїли чорною плівкою.

Друга проблема - шалене зростання цін на оренду квартир напередодні фіналу Ліги Чемпіонів. З одного боку, мають рацію ті, хто пишуть про невидиму руку ринку, яка сама наведе порядок і справедливість. І це «не хочеш - не купуй», «бізнес є бізнес», «який попит, така і ціна».

Так, київські ціни особливо контрастують з вартістю житла в Ліоні, де 16 травня відбудеться фінал Ліги Європи між французьким «Марселем» і іспанським «Атлетіко».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, футбол, футбол
В тему