5 Травня 2018
Новини

Холостяк 8: Рождену набрид проект. Він хоче швидше закінчити зйомки!

Холостяк 8: Рождену набрид проект. Він хоче швидше закінчити зйомки!

Два невдалих побачення, декілька життєвих драм від дівчат та квест замість церемонії троянд. Чим ще дивував Рожден Анусі у 9 випуску шоу «Холостяк 8»?

Анусі зробив непростий вибір

Як і обіцяв Рожден того тижня, першими на побачення пішли Яна та Оля. Трійця розсікала на спорт карі? Качалася на блакитних хвилях? Рахувала зірки? Ні! Роджен Анусі змусив дівчат класти плитку. До слова, у Яни та Оля це виходило непогано, що не можна сказати про бесіду, яке зовсім не «клеєлася»…

Яна здалася холостяку надто холодною. А Оля так і не змогла довести Роджену, що в її голові щось більше, ніж філософські вірші, які дівчина розповідала минулого тижня.

Залишившись незадоволеним побаченням, Рожден зробив вибір на користь меншого зла в лиці Яни. Відповідно, проект покинула Оля.

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Обіцянки Галі тануть перед Рожденом

Наступною на побачення пішла Галя. Молоді люди виготовляли прикраси.

Галинка, яка досі показала нам всього дві свої сторони: байдужість та обурення, на цьому побаченні відкрилася з нового боку. Так, дівчина розповіла про свої минулі стосунки, які виявилися досить драматичними. Колишній коханий неодноразово бив Галю, та ще й зрадив їй. Саме після цієї події, Галинка вирішила пошукати щастя на проекті.

І як не обіцяла Галя собі та дівчатам, що не буде цілуватися, не встояла перед грайливим настроєм Роджена та віддалася своїм почуттям.

Вкотре Роджен довів, що Галя його фаворитка.

Холостяк 8: Рожден попрощався з тупою, нахабною та притрушеною

Друге зіпсоване побачення

Холостяк запропонував Наташі та Ані розповісти про свої недоліки та відпустити їх. І якщо Роджен був чесним з дівчатами, то Наталі відбивалася дитячими відмовками, а Анетті вкотре продемонструвала свою байдужість до всього що відбувається навколо.

Побачення було безнадійно зіпсоване. Відповідно, програшну позицію в очах Роджена зайняла як Анетті, так і Наташа, яка надміру драматизувала.

Холостяк 8: Кого обере Рожден Анусі - неціловану вчительку чи рокову звабницю

Три дівчини покинули шоу

4 травня проект «Холостяк 8» покинула не лише Оля, але і Яна. Дівчина вирішила, що не справиться з ситуаціями, які переслідують її на проекті. Попрощавшись з Родженом, Яна покинула шоу.

Ще однією дівчиною, яка неочікувано покинула проект стала Анетті.

Однозначно, Анетті зробила помилку прийшовши у 8 сезон. Її чоловік залишився у 6 сезоні шоу «Холостяк». Можливо для глядачів образ Анетті досить цікавий, але реальні стосунки з Анею будуть надзвичайно складні. Саме так подумав Рожден.

Зважаючи на те, скільки дівчат пішло з шоу, складається враження, що Роджен хотів швидше завершити проект.

Що покажуть у наступній програмі?

Рожден познайомиться з батьками дівчат. І з анонсу зрозуміло, що жодна з трьох зустрічей не увінчається успіхом.

Зважаючи на те, скільки дівчат пішло у 9-му випуску, навряд чи хтось наступного тижня покине шоу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, холостяк, стб, Таблоїд
В тему