3 Травня 2018
Новини

Світлана Лобода чекає на дівчинку

Світлана Лобода чекає на дівчинку

35-річна співачка незабаром стане мамою вдруге. І хоча Світлана Лобода приховує подробиці своєї вагітності і ім’я батька дитини, через необережність одна таємниця все таки відкрилася публіці.

Приблизну дату пологів Світлани Лободи журналісти поки не з'ясували, але відомо, що радісна подія станеться вже скоро – через місяць або два. Народжувати співачка поїхала в Америку, де зараз працює над новими піснями, відпочиває біля океану і багато гуляє з дочкою Євою.

Світлана Лобода напевно не зважилася б розсекретити стать своєї другої дитини до її появи на світ, якби цього за неї не зробила дочка. 7-річна Євангеліна випадково розповіла, хто народиться у її зіркової матусі.

У своєму Instagram співачка опублікувала відео, на якому Єва співає її хіт «Твої очі». Але замість звичного для приспіву дівчинка придумала свій варіант зі словами: «Твоя сестра в животику сидить». В кінці ролика Евочка ніжно притиснулася до живота Світлани.

Фоловери артистки одразу здогадалися, що Лобода очікує на народження другої доньки. Сама зірка лише підтвердила здогадки, коли видалила запис зі свого акаунта.

Хоча, можливо це нова інтрига від Світлани Лободи, а Євангеліна лише підіграла матусі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, світлана лобода
В тему