2 Квітня 2018
Новини

Погода на Великдень буде сонячною і прохолодною

Погода на Великдень буде сонячною і прохолодною

В Україні потроху починає приходити весняне тепло. Синоптики прогнозують, що в найближчі дні температура повітря підніметься до + 4 ° + 6 ° в центральних і східних областях, до + 8 ° + 10 ° на заході і до + 11 ° на півдні -  пише vesti-ukr.com.

У квітні прогнозують дощі. Народний синоптик Леонід Горбань каже, що різкого підвищення температури в квітні очікувати не варто, - незважаючи на ранній Великдень, 8 квітня, весна буде відносно холодною.

Читайте також: Якою буде погода в квітні-2018 в Україні

При цьому вже з 1 квітня температура повітря до + 11 ° + 14 ° по всій Україні.

Головне християнське свято, Великдень, на думку синоптика, буде прохолодним, а стабільне тепло прийде в Україну лише під кінець місяця.

«До Великодня температура буде + 4 ° + 5 ° середньодобова, тобто денна - + 7 ° + 8 °, максимум + 9 ° + 10 °. Великодня неділя очікується прохолодною - не вище + 7 + 11 градусів», - зазначив синоптик.

Читайте ще: Великдень зі снігом - невтішний прогноз від синоптиків (відео)

При цьому різні сайти різняться в прогнозах на Великдень. Так, наприклад, сайт Gismeteo на 8 квітня прогнозує переважно хмарно, від + 4 ° до + 9 °. AccuWeather обіцяє ясний день і + 14 °, а MeteoProg - хмарно, без опадів і + 8 ° + 11 °. А сайт Meteo.ua обіцяє 8 квітня тепло до +16 °.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали