Відео

Холостяк 8: Рожден визначився з фаворитками (відео)

Холостяк 8: Рожден визначився з фаворитками (відео)

23 березня в ефір вийшов третій випуск романтичного шоу з категоричним Рожденом Анусі – «Холостяк». Що показали у програмі та з ким попрощався герой?

Категоричний холостяк

Новий тиждень розпочався з незвичайного сюрпризу: Рожден запросив на індивідуальне побачення Настю. Такий вибір неабияк здивував учасниць, адже холостяк зустрічався з дівчиною минулого тижня.

Їхнє побачення пройшло у гарячих чанах. І якою б звабливою не була Настя, відчути Рождена вище ніж на фізичному рівні, їй не вдалося. Виявляється, все кохання, яке може запропонувати Анастасія – приймати подарунки та їхати з партнером на бідний острів Балі. Натомість Рождену потрібно більше. Відтак, холостяк без вагань попрощався з Настею.

Троянда розбрату

Доки проходило побачення, Галі принесли білу розу. Такий подарунок має підтекст: троянда дає їй право піти на побачення замість іншої дівчини.

Мабуть нікого не здивувало, що Галя, яка не може похвалитися стержнем у характері, упустила шанс на зустріч з холостяком.

Також читайтеЯк вийти заміж: Про що брешуть Роджену учасниці? (відео)

Як легко звабити Рождена…

На друге побачення пішла дівчина, на обличчі якої видно лише губи. Червоні-Губи-Маша при першій зустрічі подарувала Анусі картину. На побаченні молоді люди її розмальовували.

Після ніжних дотиків та спокусливих поглядів, парочка усамітнилась біля каміну. Там, за плашкою вина, Рожден та Маша неабияк зблизились, що безумовно сподобалось холостяку.

У висновку, – побачення вдалося, а Червоні-Губи-Маша отримала троянду. Можна сміливо сказати, що Марія стала однією із фавориток холостяка.

Також читайте: Холостяк 8: Рожден попрощався з тупою, нахабною та притрушеною

Три дівчини – одна троянда

На спільне побачення пішли леді Аріна, письменниця Марина та Наталі. Холостяк обіцяв, що влаштує дівчатам випробування. З рекламного ролику здалося, що Анусі змусить дівчат чи то корів доїти чи то сир на печі варти. Натомість красунчик пригощав дівчат бринзою, а потім запропонував їм самим приготувати гуцульський смаколик.

Першою на приватну розмову чоловік покликав Наталі. Розмова зблизила героїв. Дівчина розповіла про свої захоплення, зокрема про любов до спорту.

Далі холостяк поспілкувався з Мариною, яка спочатку хоч і поводилася досить агресивно, згодом розслабилася. Рожден та Марина сплелися у творчий дует та пообіцяли обмінятися віршами.

А от з Аріною бесіда пройшла не так гладко. Коли холостяк запитав, чи має вона почуття до нього, Аріна, як справжня леді змінила тему, чим залишила гіркий присмак від побачення.

В результаті, за те що поборовши свою лактозу та вибравшись на бика, троянду отримала Наталі.

Також читайте: Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Церемонія роз без жертв

Рожден був щедрий на церемонії троянд. Всі дівчата отримали рози.

На приватну розмову чоловік покликав Аню. Її відеозвернення, головною темою якого стали чоловічі шкарпетки, було дуже милим та смішним.

Під час розмови Рожден пізнав Аню з іншої сторони. Саме цю учасницю ми сміливо називаємо своєю фавориткою лише через те, що дівчина вдало та багато жартує, що нам безумовно імпонує. Виявляється, за її сарказмом ховається драма дитинства. Історія Ані розчулила чоловіка. Рожден з задоволенням віддав дівчині троянду.

Ось деякі жартики Ані

Що покажуть у наступній програмі?

З анонсу зрозуміло, що в міру стримана леді Аріна влаштувала істерику. Галина розплачеться. Ймовірно їй так і не прийде запрошення на побачення і безхребетній дівчині доведеться відбирати побачення в іншої, що безумовно вище її сил. Настя-Попелюшка розізлиться. Судячи з того, що жінка сиділа в авто, можна зробити висновок, що холостяк попрощався з нею. Іванна, яка не вміє говорити, а лише шепоче, скоріше всього також не отримає запрошення на побачення та висловить своє обурення просто на тет-а-тет перед церемонією. Яна так зніяковіти змогла лине на побаченні. А Оля, як і Іванна-Шепотун висловить своє «фе» перед церемонію, що може зіграти з нею у злий жарт.

Також читайте: Холостяк 8: Кого обере Рожден Анусі - неціловану вчительку чи рокову звабницю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему