Відео

Як вийти заміж: Про що брешуть Роджену учасниці? (відео)

Як вийти заміж: Про що брешуть Роджену учасниці? (відео)

23 березня вийшов в ефір другий випуск пост-шоу «Холостяк 8» – «Як вийти заміж. Темою програми стала «Краща стратегія як вийти заміж». Які ж секрети відкрила програма?

Також читайте: Холостяк 8: Рожден визначився з фаворитками (відео)

Таємниці побачення Маші

Першою на диванчик одкровень до Рози підсіла Маша. У студії обговорювали її зустріч з Рожденом. Марія запевнила, що не збиралася цілуватися на першому побаченні. Натомість, знімальна група, в лиці Ганни Калини, зазначила, що напруга висіла в повітрі і вони чекали на поцілунок.

Маша розповіла, що мала стосунки з дівчиною. Зокрема, вона зустрічалася з відомою співачкою, ім’я якої відмовилася називати.

Як насправді пройшов перший день Насті-Попелюшки?

На першій вечірці публіці запам’яталася дівчина, яку вони навіть не побачили. У авто Рожден знайшов телефон. Подзвонивши за вказаним номером він говорив з панянкою, яка також була учасницею проекту, але на зйомки приїхати не змогла, адже колись пообіцяла синочку, що всі свята проводитиме з ним. У другому випуску пост-шоу «Як вийти заміж» показали, як пройшов перший день Насті-Попелюшки. Жінка запевнила глядачів, що свій День народження проводить з синочком. Але до сина вона підійшла лише коли Рожден попросив скинути йому фото. Весь інший час Настя чекала на дзвінок і повідомлення Анусі, не випускаючи телефон з рук. І сина там і близько не було. Відповідно, теорія матері, якій важливіший незнайомий чоловік, а ніж син, – підтверджується.

Бідна Настя

Наступною гостею програми стала Настя, якій не вдалося отримати Розу від Рождена під час індивідуального побачення.

Настя вкотре підтвердила, що згодна кохати тільки того, хто може запропонувати їй красиве життя. І хоча дівчина заявляє, що зможе себе забезпечити себе сама, та навряд чи вона буде готова вийти заміж за бідняка, який буде приділяти їй увагу.

Також читайте: Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Конфлікт Марини та Наталі

У шоу «Як вийти заміж» гості розмірковували про посмішку Наталі. Все почалося з конфлікту Наташи та Марини. Як виявилось, дівчата відразу не сподобалися одна одній. Тоді ж Дмитро Карпачов зазначив, що дівчата зовсім протилежні, якщо Наталі може підкоритися, то письменниця буде протистояти. Адже для Марини відвертість асоціюється зі слабкістю. Як далі її стосунки розвиватимуться з холостякам робити прогнози марно. Навряд чи дівчина дійде до фіналу, якщо буде використовувати стратегію саркастичного стерва.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Україна
В тему

Останні матеріали