7 Січня 2019
Новини

Підбірка захоплюючих мультфільмів на вихідні

Підбірка захоплюючих мультфільмів на вихідні

Всі ми в душі трохи діти, тому не проти подивитися мультфільми, особливо, якщо вони нагадують нам про безтурботне дитинство.

t1.ua пропонує добірку різдвяних мультфільмів, які створять піднесений настрій та чарівну святкову атмосферу.

Вартові легенд

Не думайте, що Санта Клаус вміє лише кататися на оленях, не вірте, що Зубна Фея здатна лише розносити подаруночки, та не будьте так впевнені, що Великодній Кролик всього лише постачальник цукерок, а Сніговик просто заморожує все довкола себе, щоб не розтанути. Разом вони - справжній спецзагін, на плечах якого мир та безпека диво-світу.

Красуня і Чудовисько 2: Зачароване Різдво

Мультфільм розповідає про те, як Белль намагається влаштувати яскраве і веселе свято - Різдвяну вечерю, нарядити ялинку і прикрасити замок. У цьому їй допомагають її нові друзі: Льмюер, Когсворт, місіс Поттс і маленький іграшковий ангел на ім'я Анжеліка, в минулому прекрасна дівчина, яка працювала в замку. Однак не все так просто: в Західному крилі замку є таємна кімната, в якій живе величезний орган на ім'я Форте, старий друг Чудовиська, який всіляко налаштовує його проти Белль.

Різдвяна історія

Це вікторіанська повчальна історія про старого скупердяя Ебенезера Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж - фінансит, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свят.

Секретна служба Санта Клаус

Фільм відкриває завісу таємниці над тим, яким чином Санта Клаусу вдається розвезти подарунки всім дітям на Землі всього за одну ніч.

Полярний експрес

Ця розповідь про маленького хлопчика, який продовжував вірити в Санта Клауса, навіть, незважаючи на те, що всі його однолітки в один голос стверджували, що все це вигадка, і ніякого Санта Клауса не існує. Але одного разу його щира віра була винагороджена.

Жах перед Різдвом

Мультфільм розповідає про царство Хеллоуїн, царство страхів і кошмарів, де живуть мерці, потвори, чудовиська на чолі з царем жахів Джеком Скелінгтоном. Під різдво Джек випадково потрапляє у світ живих людей, де дізнається, що є десь радість, добро і веселощі. Йому страшно захотілося пізнати це почуття - дарувати людям щастя - і він викрав Сенді Клауса й зайняв його місце. Результати були, щоправда, жалюгідні, та й подарунки його нікому, м'яко кажучи, не сподобалися. Але він все зрозумів і виправив свою помилку.

Шрек мороз, зелений ніс

Сюжет мультфільму роповідає про те, як Шрек спробував влаштувати для своєї родини незабутнє свято. Як виявилося, він не має ні найменшого уявлення про Різдво, адже ніколи його не святкував. Тому Шрек вирушає у книжковий магазин і купує там книгу «Різдво для чайників».

Льодовиковий період: Гігантське Різдво

Напередодні Різдва Сід примудряється зруйнувати сімейну реліквію Менні - різдвяний камінь. Після цього він дізнається, що потрапив до чорного списку Санти і більше ніколи не отримає різдвяних подарунків. Тоді, щоб загладити свою провину і вибачитися перед Санта Клаусом, Сід вирушає в подорож на північний полюс. Здійснивши довгий шлях, він все-таки опиняється в потрібному місці, проте все виправити у нього не виходить. Тепер за справу потрібно взятися Менні і компанії, адже тільки вони, об'єднавши свої зусилля, можуть врятувати Різдво...

Різдвяний Мадагаскар

Санта-Клаус з вини «мадагаскарської» компанії, потрапляє в аварію і опиняється на мадагаскарському острові, а отримана амнезія загрожує зриву урочистостей. Алекс, Марті, Мелман і Глорія беруть на себе доставку подарунків дітям. Заодно вони сподіваються повернутися в Нью-Йорк на санках Санти...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему

Останні матеріали