0 0000
Новини

Під час навчань «Захід 2017» російський вертоліт розстріляв мирних жителів

Під час навчань «Захід 2017» російський вертоліт розстріляв мирних жителів

Під час навчань "Захід 2017", які проходять на території Білорусі, вертоліт розстріляв мирних жителів.

Про це повідомляє "Русский Еврей".

Повідомляється, що під час однієї з частини навчань, чотири російські вертольоти Ка-52 "Алігатор" проводили розвідку цілей. Далі вони успішно знищили радіолокаційні засоби умовного противника. В дійсності ж була обстріляна група мирних жителів. Втрати мирних жителів зараз уточнюються.

Офіційного підтвердження також поки не надходило.

Ліга.Нет з посиланням на власні джерела повідомляє, що пуск ракети стався випадково. Від розльоту осколків постраждали два автомобіля і двоє журналістів, які були направлені в лікарню з серйозними травмами.

Спільні навчання російських та білоруських військових "Захід 2017" проходять з 14 по 20 вересня. Російські військові прибули на територію Білорусі ще в кінці літа, щоб провести підготовку.

За непідтвердженими даними, нині на території Білорусі перебуває стотисячне угруповання російських військ.

У зв'язку з цим Україна посилила захист своїх кордонів, які межують з Росією і Білоруссю. На території Волинської області проводяться навчання із застосуванням бойової авіації.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявляв, що не можна виключати можливої наступальної операції проти України з боку російських агресорів, у тому числі підрозділів армії, ФСБ, а також бойовиків Донбасу, щоб реалізувати стратегічний задум Кремля.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали