Відео

У новому кліпі Кіркорова зібралася половина російських артистів (відео)

У новому кліпі Кіркорова зібралася половина російських артистів (відео)

Популярний співак Філіп Кіркоров шокував публіку новим кліпом «Колір настрою синій». Спеціального для цього ролика артист запросив десяток відомих зірок російського шоу-бізнесу. Зокрема, у ролику з’явилася світська левиця Ольга Бузова, Григорій Лепс, Тіматі та Микола Басков. Сам 50-річний поп-король для кліпу збрив бороду та одягнув чорну перуку.

За сюжетом Кіркоров-підліток курить у своїй кімнаті, ігноруючи кашель маленької сестрички, шастає дворами, випиває з приятелями і хуліганить. Така поведінка явно не подобається «звичайному перехожому» Миколі Баскову, що збирає «відходи» за своєю собачкою.

Після зустрічі з сумним Басковим тусовка заходить у супермаркет за спиртним, де споює шампанським сина Яни Рудковської, – Сашу Плющенко. Обурена мати кричить на Кіркорова, після чого він робить в її сторону непристойний жест з середнім пальцем. Потім у кадрі з'являється зла продавщиця Ольга Бузова, якій Кіркоров показує свій паспорт. У документі зазначено, що дата народження Філіпа – 30 квітня, 2000 року.

У кліпі також знявся Тіматі, з'явившись у образі багатодітного зразкового батька, співак Григорій Лепс приміряв на себе роль безхатька, а репер Слава КПРС – хлопчика-мажора з модного клубу. Івана Урганта можна побачити в екрані телевізора.

Ролик закінчується у метро. Кіркоров у порожньому вагоні бачить зі спини жінку, схожу на Аллу Пугачову. Потім дія різко переноситься у гримерку, де Іван Ургант обговорює зі співаком подальший сценарій. На що Філіп нецензурно вигукує: «Вань, ти ..?» І пропонує знімати кліп за класичним варіантом, в якому жінки похилого несуть йому квіти.

Відео було опубліковане на YouTube 27 квітня і вже зібрав більше 4 млн. переглядів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, філіп кіркоров, кліп
В тему