Відео

Мультфільм «Простоквашино» продовжили на 30 серій (відео)

Мультфільм «Простоквашино» продовжили на 30 серій (відео)

Першу серію, як і всі наступні серії нового сезону, присвятять Олегу Табакову, який озвучував кота Матроскіна в класичному мультфільмі. Актор помер 12 березня на 83-му році життя.

Ексклюзивна прем'єра мультсеріалу відбулася у вівторок в соціальних мережах «Однокласники» і «ВКонтакте», а також на платформі сайту Кіно Mail.Ru. У нових серіях мультфільму пса Шарика озвучує музикант Гарік Сукачов, актор Іван Охлобистін подарував своїм голосом озвучивши листоношу Пєчкіна, а актриса Юлія Меньшова говорила замість мами Дяді Федора. Самого Дядю Федора озвучує юний актор Олексій Онежен. Кіт Матроскін заговорив голосом Антона Табакова.

Всього з 2018 по 2020 роки буде випущено 30 серій, кожна тривалістю у 6 хвилин.

До слова, мультфільм викликав неабияку дискусію серед глядачів. Аудиторії не сподобався яскравий акцент авторів на сучасні технології. Зокрема, Пєчкін доставляє посилки, які замовили з Інтернету, а батьки Дяді Федора шукають Простоквашено через навігатор.

Сюжет першої серії розпочинається з того, що Дядя Федор отримує тривожне повідомлення з Простоквашино. Хлопець відправляється у село, аби допомогти друзям у біді.

Прем'єрна серія мультфільму «Повернення в Простоквашино» лише за добу зібрала понад 0,5 мільйона переглядів на YouTube.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему