28 Лютого 2018
Новини

Попрощатися із зіркою Боллівуду прийшли тисячі людей

Попрощатися із зіркою Боллівуду прийшли тисячі людей

Багатотисячна похоронна процесія заполонила вулиці індійського мегаполіса Мумбай. Індійці прийшли попрощатися з кінозіркою Шрідеві Капур, котру знайшли мертвою у ванні готелю минулих вихідних.

Через Мумбай проходив похоронний кортеж зірки індійського кінематографа Шрідеві Капур, котру знайшли мертвою минулих вихідних у готельному номері в Дубаї. Пише видання The Guardian.

Тіло актриси доставили з Об’єднаних Арабських Еміратів на батьківщину вчора, у вівторок, 27 лютого. Його транспортував приватний літак, котрий належить Анілу Амбані, індійському крупному промисловцю.

У середу зранку шанувальники кіноактриси стали збиратися неподалік від будинку Шрідеві, де її тіло було виставлене для прощання, щоби віддати шану зірці Боллівуду й приєднатися до жалобної процесії. Багатотисячний натовп від приватної території відділяли турнікети безпеки. Коли розкішні автівки з рідними померлої і віп-персонами в’їздили на обійстя, юрму шанувальників стримували приватні охоронці.

Хоча родичі небіжчиці заборонили представникам ЗМІ фотографувати її, все ж у Мережу просочилися знімки. У скляній домовині лежить жінка, вбрана у пурпурово-золоте сарі, загорнута в прапор Індії. На чолі в неї червоне бінді.

54-літня Шрідеві Капур була першою суперзіркою Боллівуду. В кіно знімалася з 4-річного віку. Виконала ролі приблизно у семи десятках фільмів. Зокрема, у таких відомих шанувальникам індійського кіно картинах, як «Чадні», «Містер Індія», «Месниця», з останніх – «Інгліш-Вінгліш».

Причиною смерті зірки називають утоплення. Нібито Шрідеві втонула у ванні. В ОАЕ жінка гостювала на весіллі у родичів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали