27 Лютого 2018
Новини

Трамп захотів дати особистому пілотові держпосаду

Трамп захотів дати особистому пілотові держпосаду

Президент США Дональд Трамп хоче призначити особистого пілота Джона Данкіна главою американського Федерального авіаційного управління (ФАУ). Про це пише портал axios.com.

За його інформацією, глава держави рекомендував включити чоловіка, з яким працює багато років, у список кандидатів на посаду. При цьому з пілотом уже провели співбесіду, і вона було вражаючою. «Він у списку тому, що є пілотом президента, але якщо він отримає цю роботу, то не тому, що він пілот президента», – розповів співрозмовник видання.

Інше джерело пояснило Axios, що рішення про призначення ще не прийнято. Однак, за його словами, у Данкіна є необхідний для глави ФАУ досвід і він «не просто пілот». Зокрема, він відповідав за безпеку всіх літаків, використаних Трампом під час президентської кампанії: перельоти в 203 міста в 43 штатах за 21 місяць.

Читайте також: Секретна служба США відбила у китайців ядерний чемоданчик Трампа

Видання повідомляє, що на посаду претендують також чинний глава управління Ден Елвелл і республіканець з Міссурі Сем Грейвс.

Рік тому Трамп заявляв, що управління повітряним рухом у країні необхідно передати в приватні руки. Тоді ж він відзначав, що його особистий пілот – справжній експерт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали