14 Грудня 2017
Новини

Вічний президент: Путін знову йде на вибори

Вічний президент: Путін знову йде на вибори

Чинний російський президент Володимир Путін заявив, що йде на вибори як незалежний кандидат.

При цьому він зауважив, що сподівається на підтримку більше ніж однієї політичної партії. За його словами, політична система Росії повинна бути конкурентоспроможною. Про це Путін заявив під час прес-конференції, пише Еспресо.

При цьому політик наголосив, що в опозиції не було сильного кандидата, який міг би кинути йому виклик, тому що його противники, «створюючи забагато галасу, дуже мало пропонували країні».

Нагадаємо, вперше Путін прийшов до влади у 1999 – 2003 роках і сприймався як наступник Єльцина. Більш рішучим правителем він став у 2003 – 2008 роках. Але у 2008 році Путіну довелося відмовитися від посади президента – формально через неможливість змінити Конституцію й передати посаду першому віце-прем’єру Дмитру Медведєву. Він сприймався як надія на «відлигу» та модернізацію Росії. Але Путін прем’єр-міністр, і це фактично «третій Путін» – 2008 – 2012 рр. І тільки після обміну посадами між Путіним і Медведєвим починає проявлятися четвертий Путін – Путін періоду кримської анексії та нападу на Україну, сварки із Заходом, остаточного «закручування гайок» у самій Росії.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему