28 Листопада 2017
Новини

Чим знаменита актриса Меган Маркл – наречена принца Гаррі

Чим знаменита актриса Меган Маркл – наречена принца Гаррі

Вранці 27 листопада світ облетіла новина з Кенсингтонського палацу про заручини принца Гаррі. Чутки про те, що весілля молодшого онука правлячої королеви Великої Британії – справа часу, виникли в кінці минулого року, пише rg.ru

Обраницею принца стала актриса та фотомодель Меган Маркл. 36-річна американка найбільш відома роллю Рейчел Зейн у телесеріалі «Форс-мажори» (Suits). Меган грає співробітницю і кохану головного героя. Телешоу стартувало 2011 року на телеканалі USA Network. Улітку цього року відбулася прем’єра сьомого сезону серіалу.

Акторка також з’являлася в епізодах таких телесеріалів, як «Головний госпіталь», «C.S.I.: Місце злочину Нью-Йорк», «90210: Нове покоління», «Грань» і «Касл». У фільмографії Маркл також є другорядні ролі в повнометражних фільмах «Нестерпні боси» і «Пам’ятай мене».

Меган Маркл народилася і виросла в Лос-Анджелесі, в сім’ї афроамериканки і білого чоловіка. За її словами, актрисі-мулатці складніше добитись успіху в Голлівуді.

«Будучи актрисою невизначеної національності – так мене визначають в індустрії – я маю віртуальне право спробувати себе у будь-якій ролі. На жаль, це не має значення: я була недостатньо чорною для «чорних» ролей і недостатньо білою для «білих», залишаючись таким собі етнічним хамелеоном, який не може отримати роботу», – цитує актрису портал CNN.

Меган не вдалося побудувати блискучу за голлівудськими мірками кар’єру, але вона зуміла прославитися на заході як затята феміністка і громадський діяч. 2015 року вона була призначена адвокатом з лідерства та політичної участі в організації «ООН-жінки».

2016 року Маркл стала послом благодійної організації World Vision і вирушила в Руанду, щоб простежити, як розвиваються благодійні ініціативи, спрямовані на очищення питної води.

«Зі славою приходять нові можливості, але за ними й відповідальність – захищати і ділитися, менше звертати увагу на кришталеві туфельки і більше – на руйнування «скляних стель» (термін з теорії гендерних досліджень, що позначає невидимий бар’єр, який обмежує соціальний успіх жінок)», – каже Маркл.

Про особисте життя актриси відомо небагато, однак є відомості, що вона була одружена з кінорежисером Тревором Енгельсоном з 2011 по 2013 роки.

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл відбудеться навесні 2018 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему