8 Листопада 2017
Новини

Вчителька заклеїла учням роти скотчем під часу уроку

Вчителька заклеїла учням роти скотчем під часу уроку

Прикрий випадок у Кривому Розі збурив громадськість і розділив людей на два табори – тих, хто приголомшені вчинком викладачки, і тих, хто захищають її.

Так, про інцидент довідався тато учениці другого класу Криворізької школи, повідомляє ТСН

Випадок стався під час уроку хореографії. Обурений тато учениці написав скаргу до керівництва школи.

Відразу чотирьом учням класу були заліплені роти за начебто погану поведінку на уроці. Хоча один із хлопчиків, якому заліпили рота, каже, що особливо не пустував, просто говорив із однокласником. Батьки Данила обурені вчинком вчительки і запевняють, що не дозволять таким подіям відбуватись.

Сама ж учителька своєї вини не тільки не заперечила, але навіть написала заяву на звільнення після того, як про випадок стало відомо. «Вона шкодує і вибачається за такий вчинок, – прокоментувала дії вчительки директор школи № 113 Людмила Дегтярьова. – Свої дії вона пояснила таким собі невдалим жартом із виховною метою, але діти від цього відчули приниження. Нам шкода, що стався такий неприємний інцидент і шкода, що втратили вчителя хореографії, із яким жодних подібних проблем не виникало. Крім того вчитель проводила безкоштовні заняття із дітьми».

Частина батьків стали на захист вчительки, справа дійшла до конфліктів. «Вона їм влаштовувала свята, пригощала цукерками. І грошей за це не просила. Ми хочемо її повернення» – наполягають на своєму батьки, які захищають вчительку хореографії.

І все ж навіть діти, які не проти вчительки, зізнаються, що скотчем вона лякала їх не раз. І попри підтримку багатьох батьків вчительки категорично відмовилась від будь-яких коментарів і спроб повернутися до роботи.

Таку поведінку вчителя в обласному управлінні освіти назвали неприпустимою, та все ж наголосили на проблемі адаптації молодих вчителів у шкільному середовищі і на їхньому частому невмінні справлятися із власними емоціями і коректними методами дисциплінування дітей.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему