0 0000
Новини

«Танці з зірками»: Комаров «здався», а Могилевська смішила і лякала водночас штучною повнотою

«Танці з зірками»: Комаров «здався», а Могилевська смішила і лякала водночас штучною повнотою

Черговий ефір «Танців з зірками» змусив багатьох чутливих осіб затамувати подих, а декого, може, навіть схопитися за серце, бо глибоких і навіть широких вражень справді було багато – як позитивних, так і не дуже.

І перший шок – Наташа Могилевська в образі пишнотілої дами в рожевому, та її супутник у вигляді Карлсона. Він, звісно, теж здивував, але Могилевська… Багато її фанів зажурилися, побачивши такий її рожево-повний образ. І це та, яка щосили худла і досягла чудових фігурових результатів! А тепер дозволила начепити на себе костюм, який нагадав Катерині Кухар улюбленого мультяшного персонажа її донечки – Свинку Пеппу. Про це Кухар поспішила заявити, зачепивши таким порівнянням Наталю за живе. Співачка парирувала, заявивши, що таким чином вона проявляє підтримку та лояльність до всіх жіночок в тілі й показує, що танцями можуть і повинні займатися всі. Але пафосну промову Наталії обламав Влад Яма, сказавши, що із таким номером краще йти на шоу «Розсміши коміка», бо це місцями було смішно, а в танцях має бути танець, якого він практично не побачив! Мабуть, саме штучні повновиді форми приховали від Ями танець. Монатик, оцінюючи провокативний номер, зайняв позицію посередника за принципом: ніби й непогано, і оригінально, але і судді теж праві. У підсумку пара отримала низькі оцінки – усього 19 балів, зате гучні оплески зали засвідчили – народу подобається!

Але на цьому сюрпризи шоу не закінчилися. Так, героїчно і красиво пішов із шоу Дмитро Комаров. Мабуть, втомився від шквалу критики і жартів про «дерев’яного буратіно», або ж благородство взяло верх, чи, можливо, такою стала задумка організаторів шоу. Втім, що стало дійсною причиною вчинку Комарова, ми так і не дізнаємось, хоча виглядало все красиво – коли дві пари опинилися у зоні ризику і Ткач вже був однією ногою на вильоті, Комаров узяв слово, та фактично змінив історію шоу, заявивши, що йде із гордо піднятою головою. Ну, про гордо підняту голову ми трохи перегнули, але сказав Комаров наступне: «Своєю участю в шоу я хотів показати, що коли ти маєш підтримку, ти маєш все. Не варто боятися осуду й критики, розбиваючи тим самим свої мрії. Я дякую всім, хто мене підтримував і тим, хто ненавидів, дякую теж». Але найвизначнішим вчинком Комарова стало його прохання віддати всі гроші, зібрані за повідомлення та дзвінки в його підтримку, на лікування хворій дитині. І цей вчинок дійсно вартує пошани. 

А тепер про враження чуттєві й справді емоційно сильні – танець Наді Дорофеєвої й Жені Кота не тільки здивував проникливістю, але й містив у собі справді небезпечний трюк! Ще під час підготовки номеру Кот травмував руку, але це не завадило йому летіти з пілону у фіналі номера, ледь не впавши на Надю й зупинившись фактично в останню мить. Все це дійство відбувалося під чутливу пісню Земфіри «Жить в твоей голове» і принесло парі високі оцінки – 28 балів.

Номер Бабкіних пронизував емоціями і навіть багатьох заставив плакати. А розповісти про це відео важко – краще візьміть та й подивіться – не пошкодуєте!

За результатами голосувань до наступного випуску пройшли: Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко, Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко, Сергій та Сніжана Бабкіни і Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова.

 

Нагадаємо, темою сьомого випуску став «ретро цирк»: усі зіркові учасники "Танців з зірками" виконали постановки зі складними трюковими елементами та навіть взяли учать у справжній цирковій виставі.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали