26 Січня 2023
Новини

Масований ракетний удар: у Києві загинула людина, ще двоє — поранені

Масований ракетний удар: у Києві загинула людина, ще двоє — поранені
Внаслідок масованого російського ракетного удару в Голосіївському районі Києва загинув 55-річний чоловік, ще двоє — зазнали поранень.

Про це повідомили міський голова Віталій Кличко та Київська міська військова адміністрація.

За словами Кличка, поранених госпіталізували. Зазначає, що це сталося внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову. У КМВА кажуть, що причиною є падіння частини ракети.

Також міський голова повідомляв, що вибухи пролунали в Дніпровському районі. Всі служби поїхали на місце. Деталі обіцяє розповісти згодом.

А перед вибухами Київська міська військова адміністрація розповідала, ворог випустив в напрямку столиці понад 15 крилатих ракет: усі збила українська ППО.

До слова, спікер Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що пуски ракети зробили близько шести літаків Ту-95, які, за попередньою інформацією, вилетіли з району Мурманської області. Очікується понад 30 ракет, які вже почали з'являтися у різних областях України.

Голова Одещини Максим Марченко заявив, що є влучання та пошкодження декількох об’єктів енергетичної інфраструктури в Одеській та інших областях України, тому виникли великі проблеми з електрикою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, війна з Росією
В тему