8 Грудня 2022
Новини

Зеленський зніметься у відомому ток-шоу на Netflix

Зеленський зніметься у відомому ток-шоу на Netflix
Президент України Володимир Зеленський стане героєм спеціального епізоду шоу «Мого наступного гостя не треба представляти з Девідом Леттерманом» на Netflix.

Про це повідомляється на сторінці стримінгової платформи.

Заради інтерв’ю з президентом України команда ток-шоу приїхала із США до України. Знімання відбувалися в київській підземці, на станції метро «Майдан Незалежності».

«Наша розмова відбулася в найбезпечнішій частині міста — на активній станції метро, 90 метрів під землею. Це в мене вперше», — розповів ведучий програми Девід Леттерман. 

Епізод має вийти вже 12 грудня.

До слова, Леттерман — відомий американський телеведучий, комік, письменник та продюсер. У 1980-х він запустив нічне ток-шоу «Пізня ніч із Девідом Леттерманом». До студії запрошували відомих акторів, музикантів, політиків та інших знаменитостей. Так, гостями Леттермана в різні часи були такі відомі політики, як Білл Клінтон, Джон Маккейн, Джордж Буш та Барак Обама.

2018 року Леттерман почав вести щомісячну серію годинних програм на Netflix, які складалися з розгорнутих інтерв’ю та польових знімань. Програма «Мого наступного гостя не треба представляти…» чотири рази була номінована на премію Primetime Emmy Award.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, володимир зеленський, сша, Відео T1.ua
В тему