17 Листопада 2022
Новини

«Укрзалізниця» продає квитки на перший рейс до Севастополя

«Укрзалізниця» продає квитки на перший рейс до Севастополя

Продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя розпочала "Укрзалізниця".

Оформити символічний квиток можна за посиланням, а скористатися – одразу після деокупації міста, - повідомляють в "Укрзалізниці".

"Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до проєкту "Квитки до перемоги", який Укрзалізниця запустила разом з платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу", – йдеться в повідомленні.

Рейси здійснюватиме легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. 

"Щойно рух буде поновлено, ми надішлемо благодійникам лист із інформацією про всі деталі стосовно обраного рейсу", – додають у компанії.

Усі квитки благодійні: кошти з продажу перекажуть через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту. Це автівки, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. 

"Працюємо на перемогу та мріємо про підняття українських прапорів над вокзалами всіх наших міст", – наголошує "Укрзалізниця".

Нагадаємо, раніше УЗ запустила благодійний проєкт "Квитки до перемоги", в рамках якого можна купити квитки до деокупованого Херсона, а також до Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя, коли ЗСУ їх звільнять.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: укрзалізниця, війна з Росією, крим, потяги
В тему