13 Лютого 2021
Новини

Через негоду в Україні затримуються потяги

Через негоду в Україні затримуються потяги

В Україні через негоду затримуються потяги. Як повідомили в Укрзалізниці, забезпечують пересадку пасажирів поїздів далекого сполучення, і навіть оперативно організували додатковий рейс експресу до аеропорту "Бориспіль".

Через складні погодні умови сьогодні вночі із запізненням прийшов поїзд №731 Київ — Запоріжжя. Він затримався в дорозі на 2 години. Для 35 пасажирів цього поїзда, які прямували до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", Укрзалізниця оперативно організувала додатковий рейс експреса.

Також було трохи затримано відправлення поїзда Київ - Рахів, щоб на нього встигли здійснити пересадку 5 пасажирів.

Крім того, зранку 13 лютого з запізненням на 1 год 18 хв курсував поїзд №8 Чернівці — Київ. У ньому 8 пасажирів, які прямують до Міжнародного аеропорту "Бориспіль". Щоб вони встигли на пересадку, для них буде затримано відправлення експреса до 10:30.

Також із затримкою прямує поїзд №102 Херсон-Київ через виявлений дефект колеса. Пасажирів плацкартного вагона, який підлягає заміні, буде пересаджено до купейних вагонів.

За даними УЗ, інші поїзди прямують за розкладом, незважаючи на складні погодні умови. За потреби для всіх пасажирів будуть оперативно організовані зручні пересадки та створені комфортні умови очікування на рейси, які слідуватимуть не за графіком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: погода, сніг, Україна
В тему