В центрі уваги

Команда Володимир-Волинської птахофабрики замість корпоративу закупила меблі в ігрову кімнату лікарні

Команда Володимир-Волинської птахофабрики замість корпоративу закупила меблі в ігрову кімнату лікарні

Команда Володимир-Волинської птахофабрики підтримала благодійну акцію «Здійсни дитячу мрію» та закупила меблі для ігрової кімнати онкогематологічного центру ВОДТМО, який знаходиться у Луцьку.

Так, коштом підприємства придбали ігровий будинок з м’яким високим дахом, диван-тумба із сховищем для книг, а ще набір дитячих м’яких модулів «Веселка-сходинки».

Враховуючи, що меблі прибули в період карантину, а зокрема локдауну, відкриття ігрової кімнати не проводили.

«Дітям дуже сподобалося як влаштована їх кімната для ігор. Відверто вони у захваті. Відтак наші маленькі пацієнти буквально від самого ранку, після здачі аналізів, поспішають в ігрову кімнату і бавляться весь вільний час», -  розповіла Яна Рижко, завідувач онкогематологічного центру ВОДТМО.

Зазначимо, що раніше на свято Миколая для маленьких пацієнтів передали іграшки та канцелярію. Щоб їх лікування проходило швидше та з гарним настроєм.

«Наша команда не втомлюється підтримувати хороші ініціативи. Переконані, що для маленьких пацієнтів лікування мине непомітно за іграми у їх дитячій кімнаті. Зичимо всім пацієнтам онкогематологічного центру швидкого одужання, а всім іншим міцного здоров’я», - прокоментувала акцію Аліна Сич. Голова наглядової ради Товариства.

Додамо на завершення, Володимир-Волинська птахофабрика постійно підтримує як благодійні акції, так і місцеві ініціативи. У 2020 році керівники підприємства повідомили, що в першу чергу будуть допомагати медикам у зв’язку із пандемією коронавірусу в Україні. Відтак був закуплений і переданий ряд медичного обладнання на потреби Володимир-Волинського ТМО, а також регулярно передавали захисний спецодяг для медиків. В цей же час для співробітників фабрики проводять тестування в приватних лабораторіях, щоб пришвидшити отримання результатів і у разі виявлення захворювання негайно розпочати лікування, яке, до речі, покривала медична страховка підприємства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир-волинський, діти, допомога, луцьк, Волинь, благодійність
В тему

Останні матеріали