19 Серпня 2020
Новини

«Луцьк може пишатися потужним проєктом», - Григорій Недопад про школу №24

«Луцьк може пишатися потужним проєктом», - Григорій Недопад про школу №24

У Луцьку в співпраці з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) оновили та утеплили школа №24.

Про це на сторінці в Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Як він зазначив, заходи з енергозбереження будуть впроваджені у 34 громадських об’єктах у рамках проєкту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька», яким передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація систем освітлення.

Тривають роботи з енергомодернізації художньої школи, музичної школи №1, ПУМ, басейну, ЗЗСО №11, №16, №9, №15, №25, НРЦ, ліцею №28, ЗЗСО №2, №26, №22.

"Луцьк по праву може пишатися цим потужним проєктом, який змінює стан громадських будівель та й обличчя нашого міста в цілому. Адже мало в якому місті України настільки велика кількість шкіл і дитсадків отримують оновлені фасади, новітні енергозберігаючі технології та інші вдосконалення. Та й вигляд оновлених будівель – сучасний і привабливий", - йдеться у дописі.

Він додав, що закордонні партнери позитивно відзначають співпрацю з Луцьком, адже бачать зацікавленість і готовність дотримуватися усіх вимог і правил співпраці.

"В цілому була проведена колосальна робота над проєктом, і я щиро вдячний усій команді Луцької міської ради, усім, хто докладає зусиль для залучення коштів на реалізацію численних енергозберігаючих заходів у нашому місті: Ігорю Поліщуку, начальнику управління капітального будівництва Леоніду Карабану, Юлії Шевчуку, Ірині Федоренко, Гунару Барку, Борису СмалюКостянтину ПатракеєвуВолодимиру ДебоюАнастасії Долежал, Катерині Ткачук, Тетяні Плохай, Михайлу Харку, Андрію Корчуку, Оксані Гребенюк, Анні Приймачук, компанії GARDE, SWECO. Зараз лучани можуть бачити фінальні результати не одного року роботи нашої команди. Результати, які працюватимуть на користь всіх мешканців міста, забезпечуватимуть економію енергоносіїв, порадують дітей і їхніх батьків оновленими і сучасними будівлями шкіл, дитсадків та інших громадських будівель", - зауважив Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Григорій Недопад, школа
В тему