23 Червня 2020
Новини

У кращого тенісиста світу - COVID-19

У кращого тенісиста світу - COVID-19
У першої ракетки світу Новака Джоковича виявили коронавірус.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на заяву сербського тенісиста, - пише hromadske.

Це сталося після участі в турнірі, який організував сам Джокович: там брали участь спортсмени з інших країн (які пізніше також заразилися коронавірусом) і не дотримувалися заходів безпеки через пандемію COVID-19.

За словами Джоковича, його тест на коронавірус дав позитивний результат після участі в серії виставок про теніс, які він організував у Сербії та Хорватії. Він також брав участь у тенісних матчах, куди запросив гравців із інших країн.

«Мій тест (на коронавірус — ред.) дав позитивний результат, як і в моєї дружини. У дітей коронавірусу не виявили», — йдеться в заяві тенісиста.

Як зазначає AP, після участі в турнірі Джоковича коронавірус виявили в інших учасників турніру — сербського тенісиста Віктора Троїцького (а також його вагітної дружини), болгарина Григора Димитрова і хорвата Борни Чорича.

На турнірах були відсутні обмежувальні заходи у зв’язку з пандемією коронавірусу. Через це рішення Джоковича організувати тенісний турнір багато хто критикував. Водночас сам тенісист зазначив, що він робив це «з чистим серцем і щирими намірами».

Тенісист вибачився перед усіма, хто заразився коронавірусом через участь у його тенісному турнірі, й додав, що перебуватиме із сім'єю на двотижневому карантині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Надзвичайні події
В тему