8 Березня 2020
Новини

«Я боялася»: лучанка збрехала заради проекту

«Я боялася»: лучанка збрехала заради проекту

Лучанка Юлія Біньковська пішла на обман заради «Топ-моделі по-українськи» (Новий канал).

Виявилося, що під час кастингу дівчина збрехала про свій досвід роботи: вона запевняла, що працювала хостес («обличчя» розважального закладу, жінка, яка зустрічає гостей), хоча насправді пробувала себе як модель у Китаї. Про це вона написала на сторінці в Instagram, пише ІА Волинські новини.

"До того, як потрапити на проект, я працювала на популярних виставках у Китаї – просто стояла та посміхалася гостям. Ось і все, нічого складного та надзвичайного. Але під час кастингу на «Топ-модель по-українськи» я сказала, що працювала хостес. Справа в тому, що я боялася. Думала, якщо скажу, що працюю моделлю, то мене не візьмуть на реаліті! Хостес – це цікавіше, ніж модель, погодьтеся. Тому я і «перейменувала» свою професію, вибачте, але дуже хотілося потрапити на проект!", - йдеться у дописі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

А ось ще одна робота в Китаї ???? Що таке Хостес????? На цьому фото ми працюємо на дуже популярних виставках у Китаї, виставки там проходять абсолютно всього! Починаючи з манікюрних наборчиків, колготок та їжі, та закінчуючи автомобілями, технікою та все для ремонту вашої квартири... На таких виставках працюють моделі, які просто стоять та посміхаються гостям????(як ми на фото????). Ось і все, саму таку роботу ідучи на кастинг «Топ-моделі» я назвала хостес, тільки через те, що боялася якщо скажу що я модель, то мене не візьмуть на проект, а так хостес..???? ..Мм цікавіше ніж просто модель, погодьтесь????? Насправді хостес, це дівчата які працюють десь в ресторані, зустрічають гостей, проводять їх до столика, розсаджують їх і т.д. Так я ніколи не працювала, не працюю і навряд чи працювати буду???? Тому свою модельну роботу я трішечки перефразувала (на Хостес), тільки для того щоб потрапити на проект???? Сорі, просто дуже хотілося щоб взяли???? #китай #china #тмпу #топмодельпоукраински #модель #model #modeling

Публикация от ???? Julia ?? KLEO ???????? (@julia_binkovska)

Насправді у Юлії немає досвіду роботи хостес, більше того – вона сумнівається, що колись спробує себе в цій ролі.

Зазначимо, що проект «Топ-модель по-українськи» Біньковська покинула у 13-му випуску, одразу після свого повернення з лікарні. Зараз дівчина продовжує будувати модельну кар’єру, багато подорожує та займається облаштуванням своєї нової квартири в Луцьку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, телебачення
В тему

Останні матеріали