7 Березня 2020
Новини

«Спокійно собі ходив до ВРУ», - журналістка про нардепа з підозрою на коронавірус

«Спокійно собі ходив до ВРУ», - журналістка про нардепа з підозрою на коронавірус

У нардепа від "Опозиційною платформи – За життя" Олега Волошина є підозра на коронавірус, проте розширені результати аналізів досі не готові.

Скандальную ситуацію описала журналістка Соня Кошкіна в Telegram-каналі, уточнивши, що після того, як стало відомо про підозру, не було дотримано елементарних заходів безпеки, - пише obozrevatel.

"Як відомо, вчора з'ясувалося, що депутат від ОПЗ Олег Волошин 27 лютого зустрічався з французьким парламентарем, у якого нині діагностовано короновірус. Оскільки симптомів жодних, по поверненню до України, у Олега не було, він спокійно собі ходив до ВР, зі всіма спілкувався, працював. І на засіданні в середу, коли зійшлися в залі два уряди – старий і новий, і навіть Президент виступав, теж був", – розповіла Кошкіна.

За її словами, людину з підозрою на можливий короновірус до медичного закладу необхідно доставляти на спеціально обладнаному транспорті, а супроводжувати повинні медпрацівники в спеціальній захисному одязі. Але Волошину довелося добиратися самостійно.

"Але оскільки це – середина дня, центр міста і взагалі перший випадок підозри в Києві, до лікарні довелося добиратися самостійно. Благо, Олександрівська від ВР неподалік. Сподіваюся, він без водія поїхав. У клініці взяли аналізи. У відповідь на резонне питання про те, коли будуть результати, відповіли: після свят. Так, саме так", – зазначила Кошкіна.

За її словами, в Олександрівці беруть тільки первинні аналізи, а розширеними займається спеціальна лабораторія, яка працює "за не дуже напруженим графіком".

"Для того, щоб цей графік переглянути, треба було вмикати секретаря РНБО Данілова і нового главу МОЗ Ємця. Новий термін отримання основного результату – сьогодні після обіду. Поки що деякі члени ОПЗЖ, які близько спілкувалися з Волошиним в останні дні, добровільно влаштували собі домашній карантин" , – додала вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Україна, київ, депутати
В тему