16 Січня 2020
Новини

У луцькому «Промені» креативно вчать англійську

У луцькому «Промені» креативно вчать англійську

Набридло нудне вивчення англійської мови? Mandarin Family Club допоможе вивчити англійську мову із задоволенням та користю для тебе!

Ми вивчаємо англійську за допомогою інтерактивної форми навчання! Інтерактивне навчання англійської мові значно відрізняється від звичних методів вивчення. Адже, більшість занять представлені в ігровій формі.

Таке навчання набагато легше сприймається, так як суха граматика і нудні правила майже повністю виключаються. При цьому подача матеріалу залишається на високому рівні, і учень докладає набагато менше зусиль для навчання.

Таким чином, розвиваючи навички говоріння, письма і читання, ви на додаток цікаво проводите час. Мета інтерактивного навчання полягає в тому, що всі учасники заняття перебувають у взаємодії. Вони все активно залучені в навчальний процес.

В ході діалогового спілкування учні вчаться думати, вирішувати поставлені проблеми, приймати рішення і брати участь в дискусіях. Сучасна педагогіка налічує безліч інтерактивних методів. Серед них можна виділити наступні:

  1. Творчі завдання;
  2. Навчальні та рольові ігри;
  3. Робота в малих групах, парах, трійках (прийом «2,4, разом»);
  4. Метод «Каруселі»;
  5. «Акваріум»;
  6. «Мозковий штурм» або ще одна назва «брейнстормінг»;
  7. Дебати.

Записуйтеся зараз і почніть навчатися в нашій школі!

Наші контакти: +380 66 703 78 73 Ми знаходимося на 3 поверсі, РЦ "Промінь"

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, освіта
В тему