23 Жовтня 2019
Новини

Три кроки, які збудують міцні стосунки

Три кроки, які збудують міцні стосунки

Фахівці підготували поради, дотримуючись яких, вдасться збудувати міцні стосунки зі своєю половинкою.

Про це пише Країна здоров’я.

Кожні відносини мають злети і падіння. Ключ до розгону цих штормів полягає в тому, щоб з самого початку сформувати довірчі й відкриті відносини.

  1. Не уникайте конфліктів

За словами американського психолога Синтії Кетчінгс, одне з найбільш поширених помилок полягає в тому, що пари в здорових відносинах ніколи не сперечаються. Насправді, конфлікт не повинен включати в себе обзивання, звинувачення або фізичне насильство. Натомість зосередьтеся на тому, щоб визначити, де ваші власні потреби не задовольняються, і відкрито повідомте про це вашому партнерові, щоб вони знали, як краще вас підтримати.

  1. Уникайте поспішних висновків

Легко робити поспішні висновки, коли тобі боляче. Але не все, що ми чуємо, має інтерпретуватися так, як ми думаємо. Зробіть глибокий вдих, попрактикуйтесь в самозаспокоєння, а коли відчуєте рівне емоційний стан, попросіть роз'яснень, які важливі для більш ясного розуміння ситуації.

  1. Будьте відкриті для змін

Намагаючись перешкодити комусь змінитися, ви можете відштовхнути його.

«У кожної людини повинна бути свобода рости, змінюватися, розвиватися. Міцні відносини складаються в тому, що кожен з вас розвивається таким чином, що дозволяє вам обом виявитися в новому місці удвох. Важливо визнати, що зміни неминучі, і бути відкритим для нових пригод , які чекають вас, вашого партнера і ваші відносини», - каже Кетчінгс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, прості поради, кохання
В тему