20 Жовтня 2019
Новини

«Пролайкай» партнера: у парламенту просять створити державний реєстр сексу (відео)

«Пролайкай» партнера: у парламенту просять створити державний реєстр сексу (відео)

Створити державний реєстр сексу – із такою ініціативою звернувся киянин до парламентського комітету з питань людини. Він переконаний, якщо люди будуть реєструватися через додаток у телефоні, що вони є парою та ведуть статеве життя і навіть те, чи задоволені вони сексом, то, мовляв, родини будуть щасливіші й зникне сімейне насильство.

Як ставляться до ідеї реєстру у Верховній Раді та власне користувачі соціальних мереж, ідеться в сюжеті програми «ТСН.19:30».

Усі дані про побачення (не йдеться про перші, а коли ви вже пара), про статеві акти і їх кількість і навіть кнопка «SOS» на випадок насилля або незадоволення партнером після «цього» – пропонує фіксувати киянин Андрій Хілько, який подав пропозицію створення такого реєстру.

«Метою є спонукання, підтримка громадян у створенні та розвитку здорової сім’ї, безпечного інтимного життя».

Мовляв, не чисті на думки та дії не реєструватимуться, а хто партнером не задоволений, отримає підтримку від держави – психолога, уролога, сексолога і навіть безкоштовні контрацептиви. Депутати реагують без сміху.

«Найбільше питання це якраз – критерії. Як оцінити задоволення когось із партнерів? Ну, хто буде оцінювати? Хто буде в комісії, чи потрібна ця комісія?» – розмірковує радниця голови парламентського комітету з прав людини Ірина Суслова.

Вона вже готувала законопроєкти протидії сімейному насильству та педофілії. У цьому зверненні, каже, нічого конкретного і дієвого. Цю оцінку підтримують і психологи.

«Скільки ми маємо пар, які мають обоє штампи в паспорті і потім розлучаються? Багато. І не є гарантією саме ця реєстрація, що ця пара потім ці сексуальні відносини перенесе до шлюбу», – каже психоаналітик та психолог Ірина Тарасова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, вру
В тему