18 Вересня 2019
Новини

«Піно няв» і «МусКОТо»: в США випустили винце для котів (фото)

«Піно няв» і «МусКОТо»: в США випустили винце для котів (фото)

Тепер тим, хто досі соромився пити наодинці, можна узяти в компаньйони по чарці кота.

Втілилася мрія всіх самотніх людей, що оточили себе котиками. Тепер вихованець може стати не тільки мовчазним слухачем і спостерігачем, а й активним учасником застілля з пляшкою вина. Виробник вин зі США подбав про котів і придумав для них спеціальне вино, передає Big Picture.

Компанія Apollo Peak із Денвера, штат Колорадо, – автор котячого вина, «безалкогольного напою для котів на основі котячої м’яти». Вино представлене в двох видах – «Піно няв» (Pinot Meow) і «МусКОТо» (MosCATo).

Все почалося із жарту в компанії друзів, але вже перетворилося в реальний і дуже успішний бізнес, який очолює Брендон Завалой – котолюб і засновник Apollo Peak.

«Я спочатку сприймав цю ідею як жарт серед друзів. Я просто наклеїв етикетку з «Піно няв» на пляшку звичайного вина, і вже із цього виникла ідея зробити щось для котів», – розповідає засновник проекту. «Я чув щось про це раніше, але тоді котяче вино не продавалось у США», – каже Завалой.

Вино виготовлене з трьох інгредієнтів – води, натуральної котячої м’яти і буряку, які закупляються в місцевих фермерів у Колорадо. Завалой почав роботу над першою пляшкою котячого вина в листопаді 2015 року. Пізніше до нього приєдналися двоє друзів, у результаті чого була створена компанія Apollo Peak.

Спочатку вино для котів збували тільки в Денвері, а тепер доставляють по всьому світі через інтернет-магазин, і попит на нього тільки зростає. «Я почав вигадувати напій самостійно, і знадобилося близько півроку для того, щоб він зберігав колір, консистенцію і був схожий на вино. Я працював з продуктами для домашніх тварин і раніше й завжди розумів ринок товарів для вихованців. І я відчув, що саме час запустити котяче вино», – розповідає засновник компанії.

Власникам собак не варто впадати у відчай – скоро Apollo Peak планує випустити вино і для собак, адже відгук на котяче вино виявився дуже позитивним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали