12 Вересня 2019
Новини

«Прима-наречена»: суддя шоу вийде заміж у прямому ефірі «Танців із зірками» (фото)

«Прима-наречена»: суддя шоу вийде заміж у прямому ефірі «Танців із зірками» (фото)

Весільна церемонія, яку побачить уся країна, відбудеться вже цієї неділі.

Українська прима-балерина і суддя проекту «Танці з зірками» Катерина Кухар вийде заміж за свого коханого, артиста балету Олександра Стоянова, з яким стосунках понад 10 років, пише The Lime.

Весільна церемонія буде не зовсім звичайною – закохані обміняються клятвами вірності в 4-му випуску танцювального шоу, який відбудеться на каналі «1+1» уже цієї неділі, 15 вересня. Ця дата обрана не випадково – рівно 5 років тому Катерина і Олександр повінчалися в церкві.

«5 років тому, 15 вересня, ми з Олександром Стояновим були вінчані в церкві, коли я стала його дружиною перед Богом. Ми завжди з Олександром вважали вінчання для нашої сім’ї важливішим, ніж офіційний шлюб, незважаючи на те, що всі при першій же нагоді нам натякали, що пора ставити штамп у паспорті. Цей день для нас буде особливим, тому ми вирішили офіційно одружитися і відсвяткувати цю подію всією Україною», – розповіла Катерина Кухар.

Урочисту церемонію проведуть постійні ведучі «Танців з зірками-2019» Юрій Горбунов та Тіна Кароль. «Тамадою» буде нова ведуча зіркового балкона Леся Нікітюк. У кінці ефіру молодята виконають свій перший весільний танець.

Нагадаємо, Кухар і Стоянов познайомилася в балетному училищі. Катерина вже була солісткою Національної опери України, а юного Сашу поставили з нею в пару. Закохані разом уже більш як 10 років і виховують двох дітей – сина Тимура і дочку Анастасію.

У грудні минулого року пара влаштувала весілля в Америці. Одруження відбулося в Сіетлі, в переддень католицького Різдва. Правда, свідоцтво про шлюб дійсне тільки на території США, тому артисти вирішили узаконити свої стосунки і в Україні.

«Торік у грудні наші американські друзі, коли дізналися, що ми ще не одружені, були дуже здивовані і вирішили зробити для нас сюрприз: після нашої вистави «Лускунчик» організували церемонію одруження просто на сцені – це було символічно. Оскільки наші відносини почалися саме з вистави «Лускунчик». Розписував нас один з акторів вистави, він був церемоніймейстер і офіційно мав на це право», – згадує Олександр.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему