5 Вересня 2019
Новини

Як легко заснути: унікальний рецепт

Як легко заснути: унікальний рецепт

Дуже часто у багатьох людей бувають такі моменти, коли необхідно спати, а сну все нема й нема через незрозумілі думки, які раптово «влізли» в голову.

Фахівці дали поради, як легко заснути, інформують Новости Ю.

По-перше, відзначають медики, необхідно дотримуватися режиму дня. Навіть якщо витримати режим не виходить, необхідно наблизити свої обставини до його правил. Саме режим змушує біологічний годинник укладати нас спати в потрібний час, також це допоможе організму до засинання в потрібний час і пробудженню в потрібний час.

По-друге, необхідно відкинути всі проблеми, у всякому разі, постаратися це зробити, і думати тільки про хороші моменти минулого дня. Найкраще уявляти собі ті моменти життя, коли вам було добре і вільно, думати про відпочинок або «малювати» картини природи.

По-третє, кажуть фахівці сну – сомнологи – можна уявляти собі човен, в якому лежите ви. Човен несе спокійна річка, і вам добре і спокійно. За словами сомнологів, дуже важливо уявити собі легке погойдування човна.

По-четверте, потрібно розслабити м'язи. Розслаблятися необхідно з м'язів голови і обличчя, потім - шия, плечі. Груди і так далі. Фахівці кажуть, що при таких діях людина засинає дуже швидко.

По-п'яте, перед тим, як почати розслабляти м'язи, найкраще прийняти ванну. Особливо хороший заспокійливий вплив дають теплі ванни із застосуванням трав або ефірних масел.

Ну і по-шосте, але не з останніх моментів гарного сну - це провітрювання кімнати. Свіже повітря допоможе відновити артеріальний тиск, що призведе до потрібної температури тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, коли випустять 5 гривень монетою

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Волинь, львів, київ, рівне, Світ, сон, здоровий спосіб життя
В тему