1 Вересня 2019
Новини

«Потік контрабанди взагалі припиниться»: чому Зеленського порівнюють з президентом Лукашенком

«Потік контрабанди взагалі припиниться»: чому Зеленського порівнюють з президентом Лукашенком

Говорити про покрашення економіки України за 100 днів президенства Володимира Зеленського ще поки рано, вважає актор Станіслав Боклан.

 Проте, «за останніми даними ми спостерігаємо зростання ВВП». Читав в Facebook, що це через те, що після вашого приходу до влади  припинили красти. Далі теж не будуть красти? Ви будете це контролювати?», - запитав він в президента України Володимира Зеленського.

«Вони дійсно дуже бояться. На митницях, на кордонах в рази зменшилась контрабанда. Контрабандисти не знають, куди що нести. Ми отримуємо тисячі меседжів типу «ну, візьміть», бо всі бояться. Знають, що як тільки до мене дійде інформація подібного плану, я буду кричати і, як вже шуткують, одразу «дзвонити Баканову» (голові СБУ).

Ми зупинили велику кількість контрабанди.  А коли буде реформована митна і податкова служби , потік контрабанди взагалі припиниться.  Це має статися до кінця 2019 року», - заявив президент.

«А ви знаєте, що вас, особливо у соцмережах, порівнюють із президентом Білорусі «бацьком»- Олександром Лукашенком?», - запитав Боклан щодо моделі поведінки Зеленського під час зустрічей із керівниками областей.

«Треба час і треба уряд насправді, щоб таких розмов більше не було.  Я не можу в «ручному режимі» так зі людьми розправлятися. Система повинна працювати», - відповів Зеленський.

Свою думку з приводу такої поведінки з недобросовісними  чиновниками висловив і один із колишніх президентів України Леонід Кучма: «Мені це подобається по одній простій причині: це не заготовка, не технологія Зеленського, а крик душі.

Коли чиновник тоді в очі несе казна-що, то витримати неможливо. І я думаю, що людям подобається, що Зеленський не вмовляє тих, хто знаходиться на державних посадах, а примушує працювати. А якщо людина не здатна, із нею можна попрощатись.».

 «Він (Володимир Зеленський) говорить спокійно, виважено, «без помпи», без рвання на собі сорочки, без гасел. Говорить так, як вимагає цього життя. Людина допустила помилку – нехай підписує заяву на звільнення», - прокоментував Леонід Кравчук, екс-президент України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, контрабанда, володимир зеленський, олександр лукашенко, Відео
В тему

Останні матеріали