8 Серпня 2019
Новини

«Ганьбить батька»: фанатів розчарував син Шварценеггера із зайвою вагою (фото)

«Ганьбить батька»: фанатів розчарував син Шварценеггера із зайвою вагою (фото)

Сину Арні не завадило би приохотитися до спорту, вважають шанувальники актора.

Папараці зняли молодшого сина Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер у компанії 63-річної матері та старшої сестри Кетрін, яка нещодавно вийшла заміж за актора Кріса Пратта. Вони разом по-сімейному пообідали в одному з ресторанів передмістя Лос-Анджелеса. 21-річний Крістофер Шварценеггер приїхав додому до Каліфорнії на канікули. У 2016 році він вступив до Мічиганського університету, передають «Факти».

Брат із сестрою, Крістофер і Кетрін Шварценеггери

Син «залізного Арні», одягнений у мішкуваті джинси кремового кольору і блакитну футболку, розчарував фанатів кінозірки своїм виглядом. Шанувальники Арнольда вважають, що його нащадок ганьбить батька надмірною вагою і розплилою фігурою. І вважають, що тому слід займатися спортом – за прикладом зіркового тата і братів.

У віці 13 років з Крістофером стався нещасний випадок. Він катався на дошці для серфінгу і невдало впав, у результаті чого зламав кілька ребер і пошкодив легеню, потрапивши до реанімації. Можливо, саме ця подія відбила у Шварценеггера-молодшого бажання до активного проведення часу. Хай там як, він щороку товстішає і не намагається із цим боротися.

У Арнольда і Марії четверо дітей. Крім Крістофера і 29-річної Кетрін, у них також є 28-річна Крістіна і 25-річний Патрік, який вважається красунчиком, працює моделлю і актором, а також має власний бізнес.

Марія Шрайвер із дітьми у 2017 році

Крім того, у зірки «Термінатора» є позашлюбний син Джозеф, якого йому народила домробітниця Мілдред Баена. Джозеф Баена на п’ять днів молодший за Крістофера Шварценеггера. Після того як Марія, через роки, дізналася про зраду чоловіка, їхній шлюб розпався (хоча офіційно пара, роз’їхавшись у 2011 році, досі ще не розірвала його).

Залізний Арні із позашлюбним сином Джозефом

Арнольд одразу визнав сина і бере жваву участь у його житті. Шварценеггер проводить з Джозефом, який пішов стопами батька і зайнявся бодибілдінгом, багато часу. Їхні спільні фотографії постійно миготять у пресі. У той же час у товаристві Крістофера актора можна побачити вкрай рідко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали