18 Липня 2019
Новини

Інопланетна чума: земляни готові виганяти прибульців

Інопланетна чума: земляни готові виганяти прибульців

Землян все частіше цікавить тема іноземних цивілізацій, особливо коли виникають якісь явища, котрі не мають логічного пояснення. Для жителів Євразії це є домінуючим чинником віри в прибульців. Натомість американці вірять в них під впливом телевізійних та інтернетних програм.

Так, в Росії відпочиваючі станиці Должанській недалеко від Єйська спостерігали страшну картину: в абсолютно ясну погоду раптово над морем з'явилася величезна воронка. Вона нагадувала насос, який щось качав у небо, повідомляє портал vistanews.

Вчені в один голос ратифікувала, що це не що інше, як водяний смерч і запевнили, що приводів для паніки немає. Природне явище не створює небезпеки для людей на березі і порекомендували утриматися від прогулянок по морю. Місцева влада уточнила, що постраждалих від смерчу немає.

Однак уфологи дотримуються іншої точки зору і повідомили, що це був не смерч. Фахівці у сфері вивчення інопланетних явищ пояснили, що відпочивальники стали свідками появи воронки від роботи гігантського насоса, що качає метан.

Відомо, що дно Азовського моря складається з карстових відкладень з неймовірною кількістю порожнин, заповнених газом. Видобуток метану там не поставили на потік тільки через крихкості структури дна. При найменшій помилці порожнечі можуть почати схлопуватися, і весь запас отруйного і вибухонебезпечного метану може миттєво вибухнути. Або, наприклад, змішатися з водою, що спровокує випадання отруйних опадів на найближчі 50 років.

Але прибульців така небезпека мало цікавить. Загадкова Нібіру руйнує Азовське море через метан, так як це стратегічно важливий паливний ресурс для планети смерті.

Але і це ще не все: дослідники переконані, що на місці Азовського моря інопланетяни залишать смердючий розсадник галактичної чуми. Так як саме болото є ідеальним середовищем для розмноження смертоносних вірусів. На думку уфологів, всі міста, розташовані на узбережжі Азовського моря тепер знаходяться в небезпеці.

Натомість в США інтернет-спільнота Shitposting cuz im in shambles створила в Facebook зустріч Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us («Штурмуємо Зону 51, всіх нас вони не зможуть зупинити»). До 18 липня на захід зібралися йти більше 1,6 млн осіб, ще 1,2 млн цікавляться ним.

Зона 51 стала відомою в масовій культурі в 1990-х роках після виходу серіалу «Секретні матеріали». Засекречену територію Пентагону в Нью-Мексико пов’язують з інопланетянами ще з 1940-х років, коли в місті Розуелл нібито сталася аварія НЛО, екіпаж якого перемістили в Зону 51.

Потім модератори написали уточнення для влади США, що захід є жартом, а вони не несуть відповідальності, якщо хтось вирішить штурмувати територію.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, явище
В тему