24 Травня 2019
Новини

«Паті на яхті»: на човні Луцького річкового порту дозволяють святкування

«Паті на яхті»: на човні Луцького річкового порту дозволяють святкування

Днями, а саме 20 травня, у Луцьку запрацював річковий порт.

Поки що можна замовити індивідуальну прогулянку на катері, а до кінця червня планують запустити екскурсії. Про це «Першому» розповіла менеджерка «Річкового порту «Луцьк» Анна Дорошенко.

Скільки коштує прогулянка: оренда човна на годину вартує тисячу гривень.

Скільки людей може плавати водночас: човен вміщає максимум 13 осіб.

Скільки часу можна плавати: годину і більше. Головне – з 09:00 до 22:00, вночі плавати заборонено. Можна влаштовувати святкування на човні.

Де можна поплавати: човен стартує з річкового порту на вулиці Шевченка і пливе до пристані на центральному пляжі. Цей шлях він долає за годину. Можна зупинитися біля Будинку скульптора.

Як замовити: організатори просять робити замовлення принаймні за два дні, що можна зробити за цим номером – 095 495 81 52.

Також до кінця червня «Річковий порт «Луцьк» планує влаштовувати екскурсії Стиром. Орієнтовно квиток коштуватиме 80 – 100 гривень.

Нагадаємо, розчищати русло Стиру в обласному центрі розпочали у 2016 році. А торік на центральному пляжі і біля знаменитого будинку архітектора Голованя облаштували понтони для висадки пасажирів. Улітку 2018 року вже були доступні до замовлення індивідуальні прогулянки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк
В тему

Останні матеріали