23 Травня 2019
Новини

Випускники, які склали ЗНО з української на 200 балів, отримають іРhone X (фото)

Випускники, які склали ЗНО з української на 200 балів, отримають іРhone X (фото)

Останню модель заповітного «яблуфона» можна отримати за бездоганне знання рідної мови.

За бездоганне знання української мови депутат Вишневої міськради Київської області Сергій Нагорняк готовий подарувати випускникам зі всієї України одразу п’ять іРhone X. Про це він написав на власній сторінці у Facebook, передає «Радіо Трек».

Гаджети подарують п’ятьом випускникам, які сьогодні складуть ЗНО з української на найвищі 200 балів.

«23 травня випускники українських шкіл писатимуть ЗНО з української мови. Насправді треба зібрати всю силу волі в кулак і написати той тест на 200 балів! Тому що, окрім найвищого балу і похвали від вчительки, можна отримати ще й Iphone X! Так, п’ятеро випускників, які напишуть ЗНО з української мови на найвищий бал, отримають від мене останній айфон. І ось це я називаю справді хорошою мотивацією», – ідеться у дописі обранця громади.

Сергій Нагорняк для більшої довіри навіть сфотографувався з п’ятьома купленими власним коштом дорогими призами.

Депутат із Вишневого запевняє, що обмежень за пропискою немає – випускник може бути з будь-якого куточка України і складати ЗНО у будь-якому населеному пункті.

Зазначимо, що основна сесія ЗНО стартувала в Україні 21 травня іспитом з математики. Сьогодні випускники показували знання рідної мови. Завершиться кампанія 13 червня тестуванням із хімії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему