13 Травня 2019
Новини

«Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?»: Всеукраїнську акцію оголошено на вихідних

«Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?»: Всеукраїнську акцію оголошено на вихідних

У суботу, 18 травня, в переддень інавгурації нового президента України активісти хочуть провести акцію за правильне розслідування вбивства та оголошення винних у смерті Каті Гандзюк. 

Вони оголошують Всеукраїнську акцію Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?

«Ми закликаємо всіх, хто знав та любив Катю, хто читав та лайкав її у фейсбуці, а також всіх хто не знав і не любив Катю чи дізнався про неї тільки після нападу, але шокований самими фактом замовних вбивств проукраїнських активістів у сучасній Україні, — ВИЙТИ 18 ТРАВНЯ О 12:00 НА ПЛОЩІ СВОЇХ МІСТ та поставити питання «Хто замовив Катю Гандзюк?». Поставити це питання і до СБУ, і до ГПУ, які вже 9 місяців ведуть розслідування. Поставити це питання і до нового обраного президента Володимира Зеленського та його майбутньої адміністрації, що зараз формується», - написали активісти.

Вони звертаються до всіх, кому не байдужа доля проукраїнських активістів, хто не готовий миритися зі спробами силових відомств злити та зам'яти справу про замовне вбивство, організоване політиками на найвищих державних посадах, вийти та нагадати всім, що справжніх українців не можна вбити. Що Україна, в якій за два роки організовано та не розслідувано більше 50 замовних нападів на проукраїнських активістів — потребує негайних змін.

Вони переконані, що Україна та її народ потребує справедливості та відповіді на нагальні питання, бо без цього руху країни вперед не буде.

Тому Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?

Закликають всіх 18 травня о 12:00 на Центральній площі міст та сіл розпочати оголошену акцію з тематичними плакатами та лозунгами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, україна, катерина гандзюк
В тему